De Eerste Soester Wijnschool Open Avond
Wijnschool

De Eerste Soester Wijnschool Open Avond

Haal het beste uit jezelf!

Jij hebt een toekomst voor ogen. Als wijnhobbyist wil je steeds meer weten! Werk je met wijn, dan wil je als maar hoger klimmen. De vraag is echter: hoe doe je dat? Bij De Eerste Soester Wijnschool coachen we je. Inspireren we je, stimuleren we je je wijnkennis te vergroten, bij te schaven, aan te scherpen! Bij De Eerste Soester Wijnschool krijg je persoonlijk onderwijs, kleine groepen aan de proef-lestafel. Zodat jij jouw doel ook echt kunt behalen. We werken met gecertificeerde wijndocenten en wijnpro’s uit de Nederlandse wijnwereld. Er zijn proefexamens, ‘opfrisavonden’, proefgroepen en er is de “Blinddate-Trio”. Op het gebied van wijnspijscursussen zijn we de troepen misschien zelfs ver vooruit met onze “WijsWijnspijscursus” van twee avonden, waarbij er op de tweede avond  wijnen en gerechtjes in de vorm van amuses op tafel komen. Ook de Combiwijnworkshops zijn beslist interessant.

Dat alles maakt ons dé wijnschool in het hart van Nederland.

smaakvanwijn-pand-beukenlaan-1280x720Interesse open avond

Ben je geïnteresseerd in één van de SDEN-cursussen die je bij De Eerste Soester Wijnschool kunt volgen? We geven opleidingen voor de niveaus 1 tot en met 3. Wil je graag weten wat wij voor jouw wijncarrière kunnen betekenen? Heb je specifieke vragen? Bijvoorbeeld over de inhoud van de cursussen, over gastcolleges of over de proefgroepen misschien? Over de doorstroming naar de Wijnacademie? Al jouw vragen kunnen wij beantwoorden tijdens onze open avond op vrijdag 3 maart 2017. Je kunt de boeken inzien en natuurlijk gaat de kurk van de fles en wordt er geproefd! We starten de voorlichting om 20.00 uur!

Life Long Tasting and Learning

Wijn is een groeiende cultuur! Daar kun je je alleen staande houden als je je er constant in verdiept! Dat is ‘Life Long Learning and Tasting” ! Dat kan op De Eerste Soester Wijnschool!

RSVP Het is fijn als je je van te voren aanmeldt in verband met de organisatie van deze avond. Stuur een mail naar info@smaak vanwijn.com met je naam en hoeveel personen. We zien je komst graag tegemoet.

De Eerste Soester Wijnschool

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren