Wijnstudie – wijncoaching restaurantmedewerkers
Wijnactiviteiten

Wijnstudie – wijncoaching restaurantmedewerkers

rode wijnStorytelling en wijnen

Wijnstudie. Alle neuzen dezelfde kant op. Storytelling. De wijnkaart zijn verhaal laten vertellen. Dat is wat je wilt als restaurantmanager. De gasten moeten ondubbelzinnig, helder en zonneklaar geïnformeerd kunnen worden. Helaas komt het nog weleens voor dat je als gast wat dat betreft een beetje gedesillusioneerd achter blijft als je niet te stuiten honger naar wijninformatie niet verder gestild wordt dan met een kleurbepaling en wellicht nog een druivenras of een wijnstreek.

“Tja, u hebt voor de zeewolfmedaillons met lichte kerryjus gekozen? Dan zou ik zeker voor een witte wijn gaan …..” Ah, bedankt zeg 🙂

Autoverkopers

Jammer want met een beetje ijver, een beetje enthousiasme van de restaurantprins of -prinses is hier een geweldig leuk advies te geven. Daar hoef je geen hogeschool  wijnkunde voor gedaan te hebben. Niettegenstaande het feit dat dat natuurlijk wel heel erg leuk is. Maar stel je voor, je bent op zoek naar een nieuwe auto. Leuk over al garages bezoeken en je vooral goed laten informeren. Ook al weet je zelf misschien best veel van auto’s.
De autoverkoper gaat uit zijn dak! Ieder detail, iedere onbenulligheid, iedere knopje, lampje, lichtje wordt uitvoerig besproken. Nou, zo moet de wijnkaart ook gekend en gedeeld worden. Ingewikkeld….? Lastig…? Het valt reuze mee!

fotoWijnstudie voor wijnkaartadvies

Wijnstudie voor je restaurantmedewerkers, wij helpen je erbij! Schrijf je restaurantploeg in voor een training van de wijnkaart. Teken in voor een custom-made wijnadvies voor jouw bedrijf. Boek een of twee trainingssessies op  maandagochtend van 10.30 uur tot 13.00 uur, of in de middag van 13.30 tot 16.00 bij De Eerste Soester Wijnschool van Smaak van Wijn. We bespreken de wijnkaart aan de hand van een aantal punten met de medewerkers en proeven uiteraard veel wijnen door. Blind in de meeste gevallen. Alle vragen kunnen behandeld worden, wijnkeuzes besproken en wijnspijs krijgt aandacht!

Mail of bel ons even voor meer informatie! 06-24207911 of info@smaakvanwijn.com! Doen! Het is hartstikke leuk en ontzettend zinvol.

 

 

Bewaren

Bewaren