Wijn accessoires

Wijnaccessoires in Studio Smaak van Wijn

Studio Smaak van Wijn heeft een uitgebreid assortiment! Naast het bijzonder aanbod van wijnen – met een verhaal, zijn er ook diverse aanverwante wijnartikelen te verkrijgen. Glazen, gadgets en producten om op een goede manier wijn te proeven. Maar hier blijft het niet bij, we zijn constant op zoek naar mooie producten die perfect passen in het straatje van Studio Smaak van Wijn. Houd de site of de Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van al deze nieuwe artikelen.

Wijnaccessoires

Wijnglazen
Bij Studio Smaak van Wijn treft u een mooie selectie wijnglazen aan, samengesteld van het kristalmerk Rona. Rona Kristal uit Tsjechië. “Fine dining glasses”! Klik hier voor de glazen die in de Studio te koop zijn.

Wijnchocolade van BRIX
twee soorten BRIX, in tabletvorm en als flessenhanger.

Wijngadgets
Wijn inschenken zonder knoeien, iemand of jezelf een mooie opener cadeau doen of op zoek naar een Champagnesabel? Alle wijngadgets uit de Studio zijn hier te vinden.

Wijnproef gereedschap
Om goed een wijn te kunnen beoordelen, moet je oefenen, heel veel oefenen. In Studio Smaak van Wijn vindt u daarom tal van producten om deze vaardigheid goed aan te kunnen oefenen. Klik hier voor de producten.

Wijnkaraffen
Perfect voor op tafel bij het eten, het ziet er prachtig uit en een karaf is ook nog eens goed voor het beluchten van de wijn.

Op zoek naar iets speciaals, wat Studio Smaak van Wijn op dit moment niet aanbiedt? Wij helpen u graag verder! Neem contact met ons op of kom even langs de Studio.