Wijnschool centrum Nederland

wijnschool centrum NederlandWelkom in de wijnschool centrum Nederland

Snel contact: 06 24 20 79 11
info@smaakvanwijn.com

Bij Smaak van Wijn is de drie-eenheid wijn, wijnspijs en wijnonderwijs de spil waar alles omdraait.
Wijnschool: De Eerste Soester Wijnschool voor al het wijnonderwijs
Wijnadvies: Persoonlijk, met kennis van zaken en to the point.
Wijnwinkel: Studio Smaak van Wijn aan de Beukenlaan 37 in Soest
Wijnblog: de wijnkrant met een bron van informatie voor de wijnliefhebber.

Wijnteam: een vijver vol gastsprekers, wijndocenten en een wijncoach.

De wereld van Smaak van Wijn valt onder het Wijncoachingbureau, opgericht in 2008 als een wijninstituut voor het aanbieden van wijncursussen. Dit onderdeel van het WCB is “De Eerste Soester Wijnschool”. De wijnschool centrum Nederland.  Deze serieuze wijnschool centrum Nederland vind je in een klein vrijstaand pand aan de Beukenlaan in Soest. De wijncursussen en wijnworkshops worden gegeven door registervinologen, sommeliers en gecertificeerde wijndocenten die de lat hoog leggen. Aanbevolen wijndocent door de wijnacademie.

registerwijndocentSmaak van Wijn

In 2012 zijn we gestart met het wijnblog Smaak van Wijn, als tweede poot van het Wijncoachingbureau. Inmiddels de wijnkrant.

Studio Smaak van Wijn

In 2013 is er naast  de wijnkrant Smaak van Wijn en de Eerste Soester Wijnschool, ook de winkel geopend. Society Wijn Shop Smaak van Wijn. Ook aan de Beukenlaan in Soest.

De artikelen* in de wijnkrant staan vol informatie over wijnen, wijnstreken, wijneducatie, wijndruiven, wijnstijlen, wijnproeven, wijnevenementen, wijnboeken, wijnschrijvers en nog veel meer. Kortom, alles over wijn! De zoekfunctie kun je gebruiken als je iets speciaals zoekt. Je kunt ze simpel weg volgen door abonnee te worden van de wijnkrant. Dit doe je met de follow button.

Voor de mensen die naast de informatie uit de artikelen, ook willen leren hoe het wijnproeven nou echt werkt, zijn er verschillende cursussen te volgen. Deze wijncursussen zijn beschikbaar voor iedereen! Van een basiscursus voor beginners tot aan het volgen van een reeks lessen voor het halen van het wijnbrevet. Naast het informatieve karakter van de cursussen, speelt zeker gezelligheid een rol. Een aanrader voor elke wijnliefhebber! Vele gingen je voor en zijn inmiddels lid van een proefgroep. Je kunt met al je wijnvragen voor advies altijd  bij ons terecht!

IMG_3811 wijngaardNascholing

Ook wij doen aan permanente educatie! Als wijncoach ben ik tevens magister vini in opleiding, volg de nascholingstrajecten voor het up to date houden van wijnkennis aan de wijnacademie en   het wijnkenniscentrum in Vijlen, bij Stan Beurskens over “De Praktijk achter de Wijn”!

 

registervinoloogJe bent van harte welkom in de wijnschool centrum Nederland  ‘Studio Smaak van Wijn’. Hier vind je de complete wijnbeleving die wij iedereen graag mee willen geven.

 

 

be1ad509c3-geen 18 geen druppelNB: De site bevat informatie over alcoholhoudende drank. Alcohol onder de 18….. nog even niet. De hersenen ontwikkelen zich tot het 24e jaar. Overmatig alcoholgebruik verstoort die ontwikkeling en dat kan van invloed zijn op het karakter en het gedrag. Ook remt overmatig alcoholgebruik de botontwikkeling en de ontwikkeling van de seksualiteit omdat het de balans tussen de hormonen verstoort..

wim_mail_signature_222x125_final

*Verantwoordelijkheid

Contact

Heb je vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op! Stuur ons een mailtje, geef ons een belletje of vul het onderstaande contactformulier in.

Wil je je aanmelden voor één van de cursussen, kijk dan in het menu onder het kopje ‘wijncursussen’ en meld je direct aan!

E-mail:                    info@smaakvanwijn.com
Telefoon:                06 – 24 20 79 11
Adres:                     Beukenlaan 37
Postcode:                3762 AG Soest

Website: Smaakvanwijn.com of Deeerstesoesterwijnschool.nl

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren