Al zes maanden Studio Smaak van Wijn

Al zes maanden Studio Smaak van Wijn

Zes maanden geleden opende de deur van Studio Smaak van Wijn zich voor het eerst! De geboorte van een nieuwe wijnwereld in Soest was een feit!

Nu zit het eerste half jaar er op. En wat voor tijd is dat geweest! Een feestje. Het een na het andere event vond plaats op de ‘werkvloer’ van Studio Smaak van Wijn. Niet alleen werden er veel wijnliefhebbers via wijncursussen ingewijd in de wijn, maar ook kwamen verschillende ‘hotshots’ uit de wijnwereld in de Studio om acte de présence te geven.

Om maar even wat te noemen,  we hadden de sommeliers Jaco van Hensbergen en Niek Beute  over de vloer. Beiden gaven een weergaloze wijnmasterclass.  Hoe mooi is het niet dat ze toegezegd hebben gewoon allebei weer terug te komen aan het einde van dit jaar! Ook Lotte Wolfs heeft toegezegd een masterclass te verzorgen!
Maar ook Fransbert Schermer, aankomend Magister Vini en Lars Daniels, senior Magister Vini komen hier een wijnei leggen! En daar zijn we met recht heel trots op. En zo zijn er veel meer wijnmannen en -vrouwen van grote klasse waar we ontzettend blij van worden, die hier de boel op stelten zetten.

Ieder kwartaal sluiten we inmiddels af met een wijnnetwerkborrel, waarbij we natuurlijk niet schromen om alle wijnliefhebbers te verrassen met noviteiten en anderszins. Zo ook tijdens de wijnnetwerkborrel van dit kwartaal die toevallig vanavond is 🙂

Onderstaand een kleine foto-impressie van het afgelopen half jaar.

BIjna alle foto’s zijn gemaakt door Dennis Verduin Fotografie. Een jong bedrijf dat alleen genoegen neemt met het allerbeste. ‘t Ja, dat dat de Studio alleen maar ten goede is gekomen, daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee.

mosa eerste zes maanden