Allerhande kerstfestival

Allerhande kerstfestival

Kerstmis nadert met rasse schreden! Je voelt het, je ruikt het, je ziet het voor je gebeuren in iedere supermarkt, in iedere food of wijnwinkel. De sfeer verandert. De etalages veranderen. Meer herfsttinten, meer aandacht voor ‘gezelligheid in de donkere dagen’. Ook Studio Smaak van Wijn heeft de eerste heideplantjes buiten gezet. Langzaam zullen ze veranderen in bolchrysanten, paddenstoelen en tot slot een kerstboompje 🙂 Met natuurlijk op 17 december het “Wijntips voor bij het Kerstkoken” aan de Beukenlaan in Soest.

Ook Albert Heijn maakt zich op voor de kerst! In december organiseert Albert Heijn het Allerhande Kerstfestival. Een eigen foodfestival uit de koker van de grootgrutter.

Allerhande Kerstfestival

Albert Heijn organiseert een groot foodevenement in Utrecht op 11, 12 en 13 december. Het Allerhande Kerstfestival in het Spoorwegmuseum in Utrecht is ingericht op 40.000 bezoekers. Het evenement ligt in het verlengde van de populaire foodfestivals en zal de sfeer hebben van een kerstmarkt.

Workshops en inspiratie

LEES HIER VERDER :)

LEES HIER VERDER 🙂

Bezoekers aan het foodfestival kunnen tijdens workshops met de hulp van experts zelf aan de slag. Proeven, eten en drinken staan centraal. Saskia Egas Reparaz, directeur marketing & format van Albert Heijn licht de keuze voor het foodfestival toe: “Kerst is een jaren oud feest waarbij elk gezin zijn eigen tradities en gewoonten kent. Wij vieren al 128 jaar Kerst samen met onze klanten. Elk jaar helpen we hen met nieuwe ideeën, inspiratie en heel veel speciale kerstproducten. Dit jaar willen we onze klanten iets extra’s bieden met het Allerhande Kerstfestival. Het wordt het smakelijkste inspiratie-evenement voor de feestdagen. In voorbereiding naar kerst kan iedereen daar extra ideeën op doen om zijn eigen bijzondere kerstfeest maken.” bron: horecatrends.com