Bonusvraag 2 in 'Wijnen met stijl'!

Bonusvraag 2 in 'Wijnen met stijl'!

Tijd voor een bonusvraag in het Smaak van Wijn Zomerspel Wijnen met stijl! Franse wijnen, daar zijn we mee bezig deze zomer. We zoeken naar één zin, die je kunt vormen als je alle artikelen in de serie ‘Franse wijnen met Stijl’ hebt gevolgd, of tenminste het antwoord op de vragen weet 🙂

De voorwaarden vind je op deze pagina!

De bonusvraag vandaag gaat over de Bordeaux. De wine tubes die je op de foto ziet, komen uit Bordeaux –  er zit witte wijn in! Droge witte wijn. Gekoeld een fijne slok op een warme dag als vandaag!

Uit de Bordeaux komt ook zoete witte wijn! Uit welk gebied komt de meest prestigieuze zoete wijn van de Bordeaux? De eerste letter van deze wijnstreek heb je nodig voor de zin die het eindresultaat in augustus gaat opleveren! Zeker meedoen, want je maakt wel kans op een wijncursus bij De Eerste Soester Wijnschool!

Weet je het antwoord, mail het voor morgen 12.00 uur naar smaakvanwijn.com. Uit de goede antwoorden trekken we een winnaar! Deze ontvangt een BRIX chocolade met bijbehorende plank!

NB: De wine tubes zijn superchique. We kunnen ze leveren in diverse verpakkingen, eventueel met het logo van je eigen zaak erop! Informatie? Mail of bel ons even!