Corona update SmaakvanWijn

Corona update SmaakvanWijn

Beste lieve wijnliefhebbers,

Hoe kan het bestaan, de waan van de dag: CORONA.
Niemand heeft dit toch zien aankomen? Heel Nederland staat op zijn kop. Er wordt gehamsterd bij het leven. Bizar om te zien dat de schappen in de supermarkt zo snel gevuld, zo snel weer leeg zijn. De medewerkers in de supermarkt werken zich drie slagen in de rondte.

Dan de zorg! Ook onze dochter werkt keihard mee als arts in een ziekenhuis. Ik heb zoveel respect voor al deze bijzondere mensen! Een van onze zonen vraagt haar in onze familie-app: “Vind je het nog leuk of had je toch maar liever een andere carrière gehad?” Waarop zij zegt: “Hebben jullie voor me geklapt? Ik vind het nog goed hoor!”  Ze illustreert dit met een selfie waar de kringen onder de ogen zich langzaam beginnen te vormen.

Tja, dan de wijnschool. Het is niet anders, ik moet me erbij neerleggen, hoe zeer lesgeven, praten over wijn, toch mijn lust en mijn leven is. De wijnschool is dicht tot nader orde. Alle deelnemers aan de avonden Giro, Vuelta, Kaas&Wijn, de SDEN opleidingen, het schakeltraject en de vaste proefgroepen zijn door mij geïnformeerd en zal ik uiteraard continu op de hoogte blijven houden.  Ik haal alles in! Al moet ik mijn hele zomervakantie daarvoor inleveren. Maar niemand zal iets te kort komen.

Om jullie toch van wijnkennis te blijven voorzien, zal ik zoveel mogelijk op het facebook SmaakvanWijn artikelen over de wijnwereld posten. Daarnaast komt er iedere dag op de website SmaakvanWijn een nieuw druivenartikel in de serie ‘onbekende druiven’.

De wijnwinkel in Soest blijft open op vrijdag- en zaterdagmiddag! Hier gelden natuurlijk de verantwoordelijke regels als mocht u de winkel bezoeken, houd u dan aan de richtlijnen van het RIVM en laten we de nodige afstand bewaren. Betalen per pin heeft natuurlijk de voorkeur. Zolang ‘corona’ ons dagelijks leven beheerst, geven wij 10% korting op alle producten.

Hartelijke groet, Veel gezondheid! Laten we hopen tot snel!

Marja & Marcel van Beek
Studio SmaakvanWijn