Ronde van Oostenrijk en Duitsland
Wijnactiviteiten, Wijnschool

Ronde van Oostenrijk en Duitsland

De les begint over

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

DuitslandDe ronde van Oostenrijk en Duitsland!

Naast de Giro d’Italia en de Vuelta starten we dit jaar met een nieuwe ronde: een vierdelige tocht door Duitsland en Oostenrijk. Want ook over deze twee klassieke wijnlanden is zoveel te vertellen. Met zoveel wijngebieden die het heel erg waard zijn om te bezoeken.

Ook hier bezit men landeigen druivenrassen die bijzondere wijnen op leveren. Echt de moeite waard. Net als in Italië voelen wij ons hier helemaal thuis. We zijn er dan ook met regelmaat te vinden. Zowel in Duitsland als in Oostenrijk.

OostenrijkPareltjes

Nieuwe wereld, oude wereld en dan nu, inderdaad de wijnen gewoon van het eigen continent. Zeg nu zelf, wijnen uit Chili, Zuid-Afrika, Australië of bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland. Te kust en te keur, van supermarkt tot speciaalzaak. Je kunt er overal wel voor terecht. Maar de echte pareltjes uit Oostenrijk of Duitsland, ja die zijn toch veel lastiger te vinden.

Ligt het accent van onze wijnwinkel Studio Smaak van Wijn toch al voor een belangrijk deel op de “Koude Wereld”, dan past deze “Ronde”  in de wijnschool er toch wel heel goed tussen.

Interesse?

De eerst komende virtuele tour door Duitsland en Oostenrijk start in september.
donderdag 17 september
Donderdag 15 oktober
Donderdag 19 november
Donderdag 17 december
Deze wijncursus direct boeken? Dat kan hier.
de kosten voor dit wijntraject: € 150,00

Maar men kan ook een strippenkaart nemen, van 5 of 10 strippen en zo de eigen a la carte keuze bepalen. Stel je wilt alleen het zuiden van Italië doen, en de ronde door Midden-Europa, dan kun je een strippenkaart van 5 strippen nemen.
Stel je wilt de Oostenrijk doen en de Vuelta, dan neem je ook een kaart met 5 strippen. Maar misschien wil je ze allemaal wel doen. Dan is de 10 strippenkaart ook voordeliger.

De kaart is in heel 2020 en 2021 geldig. De data van 2021 van de Giro, de Vuelta en Ronde van Oostenrijk/Duitsland
komen spoedig beschikbaar.

5 strippen € 175,00
10 strippen € 350,00