Winterspecial 2020
Wijnactiviteiten, Wijnschool

Winterspecial 2020

de WijncoachOmdat we helaas met z’n allen, wijn- en wintersportliefhebbers, nu niet naar de sneeuw kunnen afreizen, heb ik een “Wintersport-Special” bedacht. Routekaart door de Jura en de Savoie, naar Zwitserland om dan via Oostenrijk naar de Dolomieten in Alto Adige te gaan en uiteindelijk in Baden te eindigen.
Kortom een winterwijnlanden Special!

In de Franse Jura en de Savoie, Zwitserse, Noord-Italiaanse, Oostenrijkse en Zuid-Duitse wintersportgebieden zijn naast fantastische pistes ook prachtige wijnpareltjes te vinden.

Naast autochtone druivenrassen die bijzondere wijnen op leveren die echt de moeite waard zijn, is er nog meer onder de zon. Net als in Italië voelen wij ons in al deze heerlijke sneeuwgebieden heel erg thuis. We zijn (waren 🙂 ) er dan ook met regelmaat te vinden.  Reistips?  Ja, voor wie mij een beetje kent, weet dat dat er ook bij zal zijn. Zoals bijvoorbeeld Hotel Esprit Montagne, dat op 1000 meter hoogte in het pittoreske bergdorpje La Chapelle d’Abondance ligt, in de weidse Vallée d’Abondance. In de winter is het dorp één van de twaalf stations van het beroemde Portes du Soleil skigebied. Klein uitstapje naar Frankrijk dus.

OostenrijkPareltjes

Nieuwe wereld, oude wereld en dan nu, inderdaad de wijnen gewoon van het eigen continent. Maar de echte pareltjes uit deze landen zijn toch lastiger te vinden. Des te leuker om ze te gaan proeven! En lekker kaasjes, origineel uit deze landen, die  zullen ook niet ontbreken!

Interesse?

Vrijdag    11 december 19.30 tot  ± 22. 00 uur of (VOL)
Zaterdag 12 december 19.30 tot  ± 22.00 uur (VOL)

Direct boeken? Dat kan hier.
De kosten voor de Winter- Special zijn € 59,50 p.p.

In januari of februari volgt er weer een Winterspecial.