Ronde van Oostenrijk en Duitsland
Wijnactiviteiten, Wijnschool

Ronde van Oostenrijk en Duitsland

Duitsland

IVM de huidige corona-crisis verschuift deze cursus in zijn geheel naar v00rjaar 2021! Het is niet anders!

De ronde van Oostenrijk en Duitsland!

Naast de Giro d’Italia en de Vuelta starten we dit jaar met een nieuwe ronde: een vierdelige tocht door Duitsland en Oostenrijk. Want ook over deze twee klassieke wijnlanden is zoveel te vertellen. Met zoveel wijngebieden die het heel erg waard zijn om te bezoeken.

Ook hier bezit men landeigen druivenrassen die bijzondere wijnen op leveren. Echt de moeite waard. Net als in Italië voelen wij ons hier helemaal thuis. We zijn er dan ook met regelmaat te vinden. Zowel in Duitsland als in Oostenrijk.

OostenrijkPareltjes

Nieuwe wereld, oude wereld en dan nu, inderdaad de wijnen gewoon van het eigen continent. Zeg nu zelf, wijnen uit Chili, Zuid-Afrika, Australië of bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland. Te kust en te keur, van supermarkt tot speciaalzaak. Je kunt er overal wel voor terecht. Maar de echte pareltjes uit Oostenrijk of Duitsland, ja die zijn toch veel lastiger te vinden.

Ligt het accent van onze wijnwinkel Studio Smaak van Wijn toch al voor een belangrijk deel op de “Koude Wereld”, dan past deze “Ronde”  in de wijnschool er toch wel heel goed tussen.

Interesse?

De eerst komende virtuele tour door Duitsland en Oostenrijk start in het voorjaar 2021

Deze wijncursus direct boeken? Dat kan hier.
de kosten voor dit wijntraject: € 150,00