Strippenkaart voor rondreizen

Strippenkaart voor rondreizen

Met regelmaat zijn er bij  Studio Smaak van Wijn rondreizen door diverse Europese landen te volgen. Zo kennen we de Giro d’Italia, de Vuelta en de Ronde door Oostenrijk en Duitsland.

Met de 5 –  of 10-delige strippenkaart kun je je eigen wijn à la carte rondreis samenstellen. Stel je wilt alleen het zuiden van Italië doen, en de ronde door Midden-Europa, dan kun je een strippenkaart van 5 strippen nemen.
Stel je wilt  Oostenrijk doen en de Vuelta, dan neem je ook een kaart met 5 strippen. Maar misschien wil je ze allemaal wel doen. Dan is de 10 strippenkaart voordeliger.

De kaart is in heel 2020 en 2021 geldig. De data van 2021 van de Giro, de Vuelta en Ronde van Oostenrijk/Duitsland
komen spoedig beschikbaar.

5 strippen € 175,00
10 strippen € 350,00

Boshuis

Daarnaast kennen we natuurlijk diverse wijnworkshops als  de “Proef!”, de duik in de wijnwereld! Een inspirerende avond voor iedere wijnliefhebber die dol is op wijn en er best wel wat meer van wil weten. Ook de schrijver JG Sarenmas heeft zich bezig gehouden met een feuilleton speciaal voor SmaakvanWijn.

Zuid-Afrika is  een intrigerend thema waar Arjen Pleij al vele malen de gastspreker in zijn hoedanigheid als vinoloog en magister vini is geweest. Niek Beute, de wijnalleskenner, is ook met regelmaat in onze wijnschool te vinden om de wijnvrienden van SmaakvanWijn weer eens op zijn eigen wijze met wijn en kennis te vermaken.

Culinair wijnfeestjeWijnworkshops