Wijnproeven met een vaste proefgroep
Wijnactiviteiten

Wijnproeven met een vaste proefgroep

Altijd al meer willen proeven van wijn? Word dan lid van een Studioproefgroep!

Veel wijncursisten die een opleiding SDEN of WSET hebben gevolgd, willen graag blijven wijn proeven. Op een geregelde basis. Het is opvallend echter, hoe lastig het soms blijkt te zijn, een leuk proefgroep bij elkaar te krijgen. Soms lukt het wel en worden vriendschappen voor het leven gesmeed.
Soms gaat het allemaal wat lastiger, of valt de proefgroep na enige tijd toch genadeloos uit elkaar.

StudioProef! De proefgroepen
Studio Smaak van Wijn speelt daar graag op in. Bij ons kun je lid worden van een StudioProefgroep. Ieder wijnliefhebber, alle cursisten van de Eerste Soester Wijnschool, maar ook andere wijnliefhebbers, kunnen zich hier bij aansluiten. Geen les, geen workshop of masterclass, maar met zijn allen een thema uitwerken en proeven. Dat kan een land zijn, een wijntype, een druivenras, een streek of een wijnstijl. Alles – zoals alles in Studio Smaak van Wijn – in het teken van de wijn.

foto

Er is momenteel een StudioProefgroep die ‘draait’ op de woensdagavond en er zijn er twee op de donderdagavond.

De contributie van de proefclub bedraagt € 100,= per jaar (voor 10 proeverijen en wordt in twee delen gesplitst.  Als PG-lid heb je recht op kortingen op de wijnaankopen in Studio Smaak van Wijn. Daarnaast kun je opgenomen worden in de Facebookproefgroep, een besloten groep van Studio Smaak van Wijn. Hier worden nieuwtjes, aankopen en interessante acties gedeeld. Er worden 10 proefavonden per jaar ingepland. Inclusief wijnen naar thema, knabbels en stokbrood.

Heb jij ook interesse? Laat het dan weten op [email protected] of meld je aan via het inschrijfformulier.  Alle Proefgroepen zijn op dit moment vol.

Donderdagavond StudioProef: eerste donderdag van de maand.
Donderagavond StudioProef -2: laatste donderdag van de maand.
Woensdagavond StudioProef: eerste woensdag van de maand.

Locatie:
Studio Smaak van Wijn
Beukenlaan 37, Soest

 

https://www.smaakvanwijn.com/wijncursussen/

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren