Wijnspijs cursus – WijnspijsVignet
Wijnschool

Wijnspijs cursus – WijnspijsVignet

Wijnspijs cursus

Inschrijven Klik hier om u direct aan te melden! Voor vragen over de cursus of over de proeverijen kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of bellen naar 06 – 2 4 2 0 79 11.

Wijnspijs cursus met het wijnvignet. Wijnen, proeven, leren en daarna je eerste wijndiploma  halen  dat kan nu in twee avonden! Een logisch vervolg hier op is in twee avonden een beter kijk te krijgen op wijn en spijs. Hoe komt het samen? *Combicursus wijnvignet en wijnspijs is natuurlijk ook een mogelijkheid! Je volgt dan eerst het Wijnvignet, daarna de wijnspijscursus.

Bij de cursus voor het basisexamen Wijnvignet leer je makkelijker wijnkeuzes te maken en anders te kijken naar  wijn.  De wijnspijs cursus ‘ Ik weet wat van wijn’  is het vertrekpunt naar meer kennis over het combineren van wijnen met gerechten. Het valt immers niet mee altijd de juiste wijn te kiezen die het beste bij het diner past! Smaak, herkomst, druivenras, prijs en kwaliteit, het speelt allemaal een rol.
We werken ook hierbij  met een compact cursusboekje dat je na afloop natuurlijk mee naar huis neemt.

De eerste avond besteden we aan de theoretische onderbouwing, natuurlijk proeven we ook! De tweede avond staat in het teken van de praktijk! Het matchen van wijnen, wanneer is het goed, wanneer gaat het fout.

Vrijblijvend examen!

Je kunt ervoor kiezen om na afloop van de cursus examen te doen. Dit doet je door het boekje thuis nog eens op  je gemak door te lezen.Wijnspijs cursus

Het examen voor ‘Ik weet wat van wijn bij het eten’  is een extern online examen. Als je het boekje: “Ik weet wat van Wijn” goed hebt doorgenomen, dan kun je je via deze link inschrijven.

Niveau:  na het behalen van het diploma ‘wijn/spijs behorend bij deze wijn spijs cursus betekent het dat je in enkele stappen zelf de weg naar de lekkerste combinaties zult kunnen vinden. Het is een perfecte manier om voortaan met een veel geruster hart op weg naar een restaurant, de wijnhandelaar of de supermarkt te gaan om zelfstandig de wijn die u wenst in te kopen of uw wijn bij het diner te bestellen!

Vervolg?

Daarna proeft het naar meer? Keuze genoeg in de grote wijnwereld. Welkom! Langs de Wijnoorkonde en  het wijnbrevet op naar de Wijnacademie!
Prijs: € 125,= per persoon inclusief het lesboekje

kaaswijnproeverijData 2017 najaar

– vrijdag 13 en 27 oktober 19.30 – 22.15 uur (VOL)
Lees hier over de combinatiemogelijkheid met het wijnvignet

–  vrijdag 8 en 15 december 2017 19.30 – 22.15 uur (KERSTspecial!)
Lees hier over de combinatiemogelijkheid met het wijnvignet

Je kunt ook een eigen groep vormen en opgeven op een nader af te spreken datum! (Minimaal 6 personen)| Ook een leuk cadeautje om weg te geven! Er zijn cadeaucheques op te vragen bij Studio Smaak van Wijn.

Locatie: Studio Smaak van Wijn – Beukenlaan 37, Soest

De feiten op een rij:

1. Je krijgt les van een gecertificeerd wijndocent.

2. Je kunt een van de wijnproeverijen die tijdens de cursus lopen gratis bijwonen!

3. Je hebt – tijdens je opleiding – recht op 10% korting op alle wijnen van Studio Smaak van Wijn.

4. Boeken, wijnmagazines en tijdschriften liggen te lezen en te leen in de Studio!

wijnspijs cursusIn concreto:
In het lesgeld zit de PDF van iedere presentatie, de te proeven wijnen tijdens de cursus, wekelijkse proefformulieren en altijd wat te knabbelen.

SDEN-1 – Wijnvignet € 125,00= incl. btw
Wijn/spijs € 125,= incl.btw
*Combicursus wijnvignet en wijnspijs € 225,=

SDEN-2 – Wijnoorkonde € 285,= incl. btw
SDEN-3 – Wijnbrevet € 485,= incl. btw

Inschrijven Klik hier om u direct aan te melden! Voor vragen over de cursus of over de proeverijen kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of bellen naar 06 – 242 07 911.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren