Wijnkennis, opfrisavond!
Wijnschool

Wijnkennis, opfrisavond!

Wijnkennis up to date

“Al die namen, die plaatsen waar ze liggen, welke druiven er verbouwd worden, de wijnen die er van gemaakt worden, de wijnfeitjes,  pfffff ik vind het niet te doen!”

Is dawijnkennist bij jou ook zo? Pak je moeiteloos de aroma’s uit de wijn op, weet je blind de Bourgognes, de Bordeaux en de Chianti er uit te halen, maar vind je het lastig om  die enorme berg wijnkennis paraat te houden?
Kom dan naar De Eerste Soester Wijnschool voor theorie ondersteuning! Enkele malen per jaar verzorgen we een wijnkennis opfriscursus op SDEN-3 niveau.

Even de puntjes op de i. “Hoe zit het ook al weer met ‘Di Gallo Nero’, met de ‘Grosse Lagen’, met Irancy, de Grand Cru Zotzenberg, het alcoholniveau van de Muscadet wijnen, de left and right bank of de zinfandel en primitivo druiven van deze wereld.”

Vrijdagavond 10 februari van 20.00 – 22.30 uur
Vrijdagavond 2 juni van 20.00 – 22.30 uur
Donderdagavond 21 september  20.00 – 22.30 uur
Vrijdag avond 3 november van 20.00 – 22.30 uur

Kosten: € 37,50 pp per avond

Blindproeven

blindproeven

Nou, dat vind ik nu het allermoeilijkste! Die aroma’s benoemen. Het ligt op het puntje van mijn tong, maar ik kan er niet opkomen!

Is dat bij jou ook zo? Wees dan gerust, iedere wijnliefhebbende proever (met en zonder wijnkennis) is bekend met dit fenomeen. Het is ook echt moeilijk om kaneel,  kruidnagel,  framboos, paprika of sinaasappelschil te herkennen, te benoemen! Vind jij dat ook lastig? Kom dan naar ons, De Eerste Soester Wijnschool en schrijf je in voor een blindproeverij.
Je hebt een fijne avond en oefent ongemerkt en ongedwongen je proef vaardigheden!

maandag 26 juni 2017: thema Frankrijk
maandag 21 augustus 2017: thema Generale Repetitie Vinologen i/o
maandag 30 oktober 2017: blindproeven SDEN-3 niveau
maandag 11 december 2017: thema Frankrijk

 

marja-kookwerkplaats-2Personal coach!

Misschien is klassikale wijnkennis voor jou niet de oplossing en presteer je het allerbeste op je eigen tempo, maar onder begeleiding van een coach. Zie je je wijnopleiding als een enorme opgave, een gigantische berg wijnkennis? Denk dan eens aan individuele begeleiding bij de Wijncoach in Soest. Ik coach studenten die vooruit willen, die ambitieus zijn, maar die ook behoefte hebben aan een klein steuntje in de rug!
Als ervaren coach en wijnomarmend mens help ik je.
Resultaatgericht,  motiverend en met respect voor ieders eigen studie wijze.
Handtekening

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren