De vrouw achter “SmaakvanWijn”

wijnproeverijWelkom in de wereld van SmaakvanWijn

Snel contact: 06 24 20 79 11
[email protected]

Bij Smaak van Wijn is de drie-eenheid wijn, wijnspijs en wijnonderwijs!
Wijnschool: De Eerste Soester Wijnschool voor al het wijnonderwijs
Wijnadvies: Persoonlijk, met kennis van zaken en to the point.
Wijnwinkel: Studio SmaakvanWijn aan de Beukenlaan 37 in Soest
Wijnteam: een vijver vol gastsprekers, een wijndocent en een wijncoach.

De wereld van SmaakvanWijn valt onder het Wijncoachingbureau (WCB), dat door mij, Marja van Beek van der Kolk opgericht is in 2008 als bedrijf waarin ik al mijn wijnexpertise heb ondergebracht.  Studio SmaakvanWijn is de poot van het WCB waarin ik de wijnschool run, maar ook de wijnwinkel op vrijdag- en zaterdagmiddag draai. Deze serieuze wijnschool vind je in een klein vrijstaand pand aan de Beukenlaan te Soest. De wijncursussen en wijnworkshops worden door mij gegeven, ik ben gecertificeerde wijndocent en registervinoloog en hoor bij de “Aanbevolen wijndocenten van de wijnacademie”.

Ik stel me graag voor

Als initiatiefneemster en oprichtster van deze bijzondere wijnschool stel ik me graag aan u voor zodat u weet dat u voor al uw wijnkennis, op welk niveau ook, in de goede handen bent.
In de wereld van SmaakvanWijn,  De Eerste Soester Wijnschool en de winkel Studio SmaakvanWijn, komt het hele World Wide Wine Web bij elkaar.  Als wijncoach schrijven, vertellen, leren en praten over wijn geeft me enorm veel energie. De diversiteit van de wijnwereld dwingt ook mij om steeds te blijven bijscholen! Naast Register Vinoloog, ben ik officieel gecertificeerd wijndocent en heb ik het opleidingstraject voor Magister Vini (SDEN5) gevolgd. Bij  Stan Beurskens in Vijlen volgde ik de opleiding “De praktijk achter de wijn”. Bij Gerhard Horstink deed ik mee aan de verschillende ‘OinoS Wijntrainingen’ voor professionals. Bij de WSET haalde ik mijn diploma’s voor de Engelstalige versies niveau 2 en 3.
Niet alleen kennis van wijnzaken is een belangrijk ding, ook de communicatie, de didactische vaardigheden en de interactie zijn belangrijke pijlers waarop mijn wijnschool leunt. Al ruim 16 jaar lesgeven aan hotelmanagementstudenten van de Business School Notenboom heeft mij onderwijstechnisch een schat aan vaardigheden meegegeven. Dankzij mijn hotelcarrière bij ACCOR als directeur van diverse hotels is gastvrijheid mij met de paplepel in gegoten. Midden in het wijntheater waar alles omdraait, Weingut Bernhardvind je een fijne proeftafel, waaraan je je meteen thuis voelt! Daarnaast heb ik een partner die mij in alles steunt en een schat aan gastvrijheid ervaring met zich meebrengt.

vinologen

Wijncursussen

Wil je weten hoe wijnproeven echt werkt, zonder status, zonder poeha! Dan zijn er verschillende cursussen te volgen. Deze wijncursussen zijn beschikbaar voor iedereen! Van een basiscursus voor beginners tot aan het volgen van een reeks lessen (9) voor het halen van het wijnbrevet. Naast het informatieve karakter van de cursussen, speelt zeker gezelligheid een rol. Een aanrader voor elke wijnliefhebber! Ook voor andere wijnactiviteiten zoals de Giro d’Italia, de Ronde van Duitsland of de unieke Schakeljaren na het de wijnbrevetcursus kun je bij SmaakvanWijn terecht.  

registervinoloogJe bent van harte welkom in de wijnschool centrum Nederland  ‘Studio Smaak van Wijn’. Hier vind je de complete wijnbeleving die wij iedereen graag mee willen geven.

be1ad509c3-geen 18 geen druppelNB: De site bevat informatie over alcoholhoudende drank. Alcohol onder de 18….. nog even niet. De hersenen ontwikkelen zich tot het 24e jaar. Overmatig alcoholgebruik verstoort die ontwikkeling en dat kan van invloed zijn op het karakter en het gedrag. Ook remt overmatig alcoholgebruik de botontwikkeling en de ontwikkeling van de seksualiteit omdat het de balans tussen de hormonen verstoort..

wim_mail_signature_222x125_final

*Verantwoordelijkheid

Contact

Heb je vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op! Stuur ons een mailtje, geef ons een belletje of vul het onderstaande contactformulier in.

Wil je je aanmelden voor één van de cursussen, kijk dan in het menu onder het kopje ‘wijncursussen’ en meld je direct aan!

E-mail:                    [email protected]
Telefoon:                06 – 24 20 79 11
Adres:                     Beukenlaan 37
Postcode:                3762 AG Soest

Website: Smaakvanwijn.com of Deeerstesoesterwijnschool.nl

[easy_contact_forms fid=1]

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren