De wijn accessoires van Studio Smaak van Wijn

De wijn accessoires van Studio Smaak van Wijn

We zijn er druk mee geweest! Maar nu is het zo ver.  Het hele assortiment van Studio Smaak van Wijn  staat online. De wijnen waren natuurlijk allemaal al te vinden, maar nu staan ook alle wijnaccessoires overzichtelijk bij elkaar. Van karaffen tot aan wijngadgets! We blijven verrassen. We blijven op zoek naar nieuwe, hippe en bijzondere wijnartikelen!

creusetZoals zijn binnenkort deze ‘koeltosti’s’ van Creuset bij ons verkrijgbaar! Het materiaal van deze universele wijnkoeler is zeer degelijk en sterk. De koeler sluit om de buik en de hals van iedere 75 cl fles, ook die van mousserende wijn. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm. De buitenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De gel tussen de isolerende lagen maakt een snelle en optimale koeling mogelijk tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn snel op temperatuur te brengen of te houden. Verkrijgbaar à  22,90 euro per koeler. (Ook in hippe zomerkleurtjes 🙂 )

Niet de mogelijkheid om het te bekijken in Studio Smaak van Wijn aan de Beukenlaan in Soest? Op de pagina Wijnaccessoires is het allemaal te vinden!