De wijnparade naar Amersfoort

wijnparade_07_amersfoort_thumb-260x178Onder de blauwe hemel in de rooie zon….

Op de redactie van Smaakvanwijn komen, ondanks het jonge bestaan al regelmatig wijn persberichten binnenzeilen. Zo ook dat van de Wijnparade! Nu kennen wij de Wijnparade al wat langer. Een knap bedacht en handzaam uitgewerkte samenscholing van goedwillende, serieuze ‘kleine’ wijnimporteurs. Die doen waar ze goed in zijn, namelijk het vertegenwoordigen van één streek of land. Zij zijn de aangewezen persoon om ons, wijnliefhebbers te voorzien van al die weetjes en feitjes die we in de supermarkt zeker niet tegen zullen komen, waardoor we noodgedwongen maar een fles uitkiezen met een herkenbare druif, een bekende naam of gewoon om zijn hippe uitstraling.

 

De Wijnparade is anders

De Wijnparade voldoet duidelijk aan de behoefte van wijnliefhebbers: op een unieke locatie en in ontspannen marianne in Italysfeer kan men een 40-50 bijzondere wijnen met een goede prijs-kwaliteitverhouding proeven. De Wijnparade onderscheidt zich doordat de importeurs zich bewust hebben gespecialiseerd, waardoor ze de wijnstreek of het wijnland goed kennen. Ze weten als geen ander kleine ambachtelijke producenten te vinden die kwalitatief hoogwaardige wijnen voor een redelijke prijs produceren, vaak op dusdanig bescheiden schaal dat ze voor de grote commercie oninteressant zijn. Bij de Wijnparade vindt men bovenal karaktervolle wijnen uit Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Portugal en Hongarije die op duurzame wijze worden geproduceerd en elke een uniek verhaal hebben.

 Omdat je meer wilt!

De wijnliefhebber die eens iets anders wil dan de bekende mainstream wijnen of ‘grote etiketten’ is bij De Wijnparade aan het juiste adres. Op zondag 17 maart dus bij het Icoontheater in Amersfoort. Op de dag zelf wordt er een aantrekkelijke dooskorting gehanteerd en bovendien kan de wijn direct mee naar huis worden genomen. Het entreegeld van €7,50 p.p. wordt bij een afname van minimaal 12 flessen verrekend.

winzer 

De 7e editie van De Wijnparade is op zondag 17 maart 2013 te gast bij Scholen in de Kunst in Amersfoort. Wijnliefhebbers zijn tussen 14.00 en 17.00 uur van harte uitgenodigd om kennis te maken met een groep
gespecialiseerde importeurs en hun wijnen. Entreegeld bedraagt €7,50 p.p.

 Aanmelden (niet verplicht) kan via: www.wijnparade.nl. Meer weten over De Wijnparade? Kijk dan op onze website www.wijnparade.nl en volg ons op Twitter (@wijnparade) en Facebook (wijnparade).