Druiven raadsel no 5

Druiven raadsel no 5

Iedere vrijdag plaatsen we een druivenraadsel op Smaakvanwijn.com en op het Facebook van Studio Smaak van Wijn. We zoeken als antwoord de naam van een druif die gebruikt kan worden om wijn van te maken. Als het druivenras niet geraden wordt op deze dag, komt er de volgende dag een nieuwe aanwijzing bij. Dit kan doorgaan tot aan de volgende week vrijdag. Dan geven we de oplossing en plaatsen we een nieuw raadsel! De hoogte van de cadeaubon zakt met 6 euro per dag, dus per nieuwe aanwijzing. We starten iedere week met 45 euro in de pot! Doe je mee?

Weet je het antwoord? Mail het naar [email protected]

Het goede antwoord wordt beloond met een cadeaubon ter waarde van het behaalde bedrag van die dag uitsluitend ter besteding aan een van de wijncursussen, proeverijen of masterclasses bij De Eerste Soester Wijnschool in Studio Smaak van Wijn Soest.

SUCCES!

Aanwijzing no 1:  een optimaal weekeinde voor de boeg om Rosé te drinken van deze druif.

Aanwijzing no 2: de druif is geschikt om tot ‘bubbels’ verwerkt te worden.

Aanwijzing no 3: slechts één gebied is zijn gebied.

Aanwijzing no 4: voor het gemak spreekt iedereen Frans in dat gebied.

Aanwijzing no 5: en het stikt hier van de kastelen hoor!

Alle deelnemers doen aan het einde van de maand automatisch mee met de wijnloterij, waarbij we een bijzondere wijn verloten onder de druivenraders van die maand. De winnaar krijgt bericht en kan de wijn in Studio Smaak van Wijn ophalen. Dus meedoen loont altijd, en wie weet hoor je nog eens wat nieuws 🙂