Een druiven raadsel

Een druiven raadsel

Iedere zaterdag plaatsen we een druivenraadsel op Smaakvanwijn.com en op het Facebook van Studio Smaak van Wijn. Het antwoord is de naam van een druif die gebruikt kan worden om wijn van te maken. Als het druivenras niet geraden wordt op deze dag, komt er de volgende dag een nieuwe aanwijzing bij. Dit kan doorgaan tot aan de volgende week zaterdag. Dan geven we de oplossing en plaatsen we een nieuw raadsel! De hoogte van de cadeaubon zakt met 6 euro per dag, dus per nieuwe aanwijzing.  We starten iedere zaterdag met 45 euro in de pot! Doe je mee?

Mail dan je antwoord naar [email protected]

Let op: De foto op deze pagina en de foto op facebook zijn volstrekt willekeurig gekozen en hebben in zoverre geen relatie met het raadsel!

 

Druivenraadsel  01 zaterdag 10 mei 2014

Aanwijzing no 1: Het achtervoegsel noire past deze druif, maar blanche past net zo goed.

Zondag 11 mei – aanwijzing no 2: Als je weet waar ‘Tom’ vandaan komt, ben je al een eind op weg.

Weet je het antwoord? Mail het dus naar [email protected]
Het goede antwoord wordt beloond  met een cadeaubon ter waarde van het behaalde bedrag van die dag ter besteding aan een van de wijncursussen, proeverijen of masterclasses bij de Eerste Soester Wijnschool in Studio Smaak van Wijn Soest.

SUCCES!

NB: Over de uitslag: deze mag betwist worden, maar er kan niet over gecorrespondeerd worden. Bij meerdere goede antwoorden geldt het tijdstip van aankomst van de mail  in de mailbox van Smaak van Wijn.

Wijndocenten en andersoortige wijnprofessionals zijn uitgesloten van deelname.