goede wijn, amuses en echte jazz

jazz muzikant

MC, De WijnEngel en Aubergine Cuisine presenteren 

Sunday Jazz & WineMC Theater (Cultuurpark Westergasfabriek) op zondag 7 april – 15:00 uur
AMSTERDAM – dinsdag 26 maart 2013. Zondag 7 april vindt de eerste editie van Sunday Jazz & Wine plaats: een zondagmiddag met een bijzonder wijnarrangement, culinaire proeverijen en live jazzmuziek in het MC Theater, gelegen in het Cultuurpark Westergasfabriek.

Exclusieve Wijn en Amuses

De WijnEngel staat bekend om het importeren en distribueren van de beste wijn. Het meest bijzondere uit de klassieke Europese wijnen en de meest uitdagende wijnen uit ‘de nieuwe wereld’ staat op deze speciale zondagmiddag op het menu. Hoogwaardige ingrediënten worden onder leiding van chefkok Aldwin Veenstra (Auberigine Cuisine) met aandacht voor duurzaamheid, omgetoverd tot eigentijdse gerechten met een klassieke achtergrond.Jazzlogo jazz

Het proeven van deze exclusieve wijnen en appetizers wordt begeleid door één van de meest besproken jazzartiesten van het moment: Aruan Ortiz. Ortiz, de uit Cuba afkomstige pianist, heeft eerder samengewerkt met grote namen in de muziek met artiesten als Esperanza Spalding, Don Byron en Greg Osby. Hij haalt zijn inspiratie uit hedendaagse klassieke grootheden als Schoenberg, Ravel en Copland, maar laat zich ook beïnvloeden door traditionele Afro-Cubaanse klanken en artiesten als Bud Powell, Art Tatum en Thelonious Monk. Zijn nieuwste album Banned in London (2012) ontving vier sterren van The Guardian en The Financial Times en maar liefst vijf sterren van BBC Jazz Radio. Op zondag 7 april zal hij voor het eerst in solo-formatie een Nederlands podium betreden in het MC Theater in Amsterdam.
Datum:           zondag 7 april 2013

Tijd:                15.00 – 18.00 uur

Locatie:          MC Theater, Cultuurpark Westergasfabriekterrein, Polonceaukade 5 Amsterdam

Tickets:           € 40,- (inclusief wijnarrangement en culinaire amuses) bestelt u hier!  en

pijlvia +31 20 606 50 40.