Een Vinoteca in het oosten

BODEGAS TORRES OPENT HAAR 6e VINOTECA IN MANAMA, BAHREIN

In navolging van eerder geopende Vinotecas in Barcelona, Santiago de Chile, Curicó en Shanghai (2) heeft Bodegas Torres nu een 6e Vinoteca geopend in Manama, Bahrein, in de Perzische Golf. Met dit nieuwe gastronomische initiatief wil Torres, in samenwerking met lokale partner BMMI, haar aanwezigheid in de Perzische golf versterken.

torres

De Mediterrane keuken is in handen van de uit Barcelona afkomstige chef Joan Gómez in samenwerking met Torres ‘Mas Rabell restaurant chef Sergi Millet. Het menu is geïnspireerd op de Vinoteca Torres in Barcelona. De wijnkaart bevat meer dan 40 verschillende wijnen en destillaten die per glas geserveerd worden. Het restaurant, met een oppervlakte van ruim 350 m², heeft twee verdiepingen, een groot buiten terras, twee privé-kamers en biedt plaats aan maximaal 250 personen.

De opening van deze Vinoteca werd op 17 oktober 2014 bijgewoond door 200 mensen. Onder de gasten waren de algemeen directeur van Torres, Miguel A. Torres, en de adjunct directeur, Juan María Torres, samen met de Spaanse consul in Bahrein, de ambassadeurs van Frankrijk en Nederland, Bahreinse ambtenaren gebracht en topmanagers en ondernemers uit deze regio.