Feestmaand voor Studio Smaak van Wijn

Feestmaand voor Studio Smaak van Wijn

En feest in de Eerste Soester Wijnschool!
Niet vergeten! De hele maand november viert Studio Smaak van Wijn haar éénjarige bestaan! In deze maand verloten we vier prachtige wijnen. Wat je er voor moet doen? Like onze Facebook pagina en je maakt automatisch kans op één van de prijzen. Daar zijn niet alleen wijnen bij, maar ook proeverijen, wijngadgets en zelfs een masterclass in 2015!

Want  morgen: zaterdag 1 november bestaat Studio Smaak van Wijn aan de Beukenlaan in Soest precies een jaar! En dat vieren we de hele november-herfstmaand door! Want eerlijk is eerlijk, we zijn onvoorstelbaar blij dat we ons vorig jaar zomer in dit avontuur gestort hebben! 

Wij hebben er zelf nooit aan getwijfeld, maar wat veel belangrijker is, onze gasten  – inwoners van Soest en buiten Soest – hebben hun keuze voor kwaliteit ook gemaakt! Voor wijn met een verhaal. Voor wijnopleidingen met structuur en humor. Voor relatiegeschenken die men zelf kan samenstellen – in kistjes en mandjes. Voor masterclasses van de top van de Nederlandse wijnprofessionels – sommeliers en magisters.

Daarom komen er in november vier Facebookacties. Op 8,15, 22 en 29 november verloten we onder alle ‘likers’ van de pagina Smaak van Wijn iedere week een andere mooie fles wijn. Dit zijn ze: een rode Mas de Daumas met pit en pracht. Elegantie uit Alto Adige in de vorm van een Spumante. Een fluwelen zachte witte Bourgogne en een Zuid-Afrikaanse gastronomische Aaldering Rosé. Doe je mee? Ja toch zeker!

Hmm je hebt geen Facebook? Geen probleem. Mail naar [email protected] je naam en e-mailadres en vertel ons waarom je Smaak van Wijn de moeite waard vindt, waarom je graag bij Smaak van Wijn winkelt! Of kom even je visitekaartje afgeven. Het is echt de moeite waard!https://www.smaakvanwijn.com/wijncursussen/