Relatie- en kerst cadeaus

Verkooptrucs zijn er genoeg. Smaak van Wijn houdt zich daar liever niet mee op. Prettiger is het u kennis te laten maken met de wijn die ons visitekaartje is. Zo kunt u zelf vaststellen dat wijn bij ons meer is dan meer van ’t zelfde. En dat wij uitgaan van respect voor de herkomst en de maker van zo’n wijn.

Smaak van Wijn is veelzijdig. We hadden al een wijnwinkel, een wijnschool en een wijnmagazine online. Daar is nu ook een cadeau-afdeling bij gekomen. Die maakt aansprekende wijnpakketten voor uw relaties. Op maat voor iedere branche en voor elk bedrijf.

Wilt u iemand belonen voor opmerkelijke prestaties? Of uw waardering uitdrukken voor klantentrouw? En is er misschien aanleiding om een zakelijke relatie nog hechter te maken? Dan voorzien wij met plezier in een wijnpakket dat daarbij past.

Schermafbeelding 2014-06-02 om 10.39.46Naast een aantal vastgestelde pakketten, kan Studio Smaak van Wijn voor ieder bedrijf, uit elke branche op maat gemaakt geschenken maken waarbij het altijd mogelijk om uw logo, bedrijfsnaam en/of boodschap aan het pakket toe te voegen. Hierdoor kunt u zorgen voor die ‘personal touch’, die het geschenk zo persoonlijk maakt!

Kwaliteit, service en persoonlijk staan centraal bij de geschenken van Studio Smaak van Wijn. Benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 06 – 24207911 of kom langs bij ons op de Beukenlaan 37 in Soest. Onze relatiemanager maakt graag een afspraak met u.

Voor prijzen en een vrijblijvende offerte op maat, kunt u contact opnemen met Studio Smaak van Wijn.

De weg naar de onze wijncadeaus vind u met een klik op de tasjes.Logotassen SSVW