Gespot in het ITALIE Magazine

Bij de lezersaanbiedingen:

Na enkele succesvolle edities in Amsterdam, brengt Maestro Events Het Beste van Italië binnenkort naar Utrecht. Op 16 en 17 november laat Italië zich van zijn mooiste en lekkerste kant zien op één van de meest stijlvolle locaties van Nederland: de showroom van Louwman Exclusive Cars langs de A2. Louwman is o.a. de exclusieve dealer van Maserati. Maar in de ‘kristallen’ etalage in Utrecht zijn ook Lamborghini, Ferrari en andere superwagens te vinden, waarmee Het Beste van Italië al meteen enkele paradepaardjes in huis heeft.

Ontdek op deze unieke locatie hoe lekker en hoe mooi het beste van Italië smaakt, oogt, voelt en klinkt. Prachtig design, woningen met het mooiste uitzicht, kleding op maat gemaakt, juwelen die u laten schitteren, topwijnen voor iedere (feest)dag, droomauto’s en zelfs alles voor uw eigen tuin. Alle bezoekers van Het Beste Van Italië worden hartelijk ontvangen met een gratis glas prosecco en een truffelamuse!
Info Voorverkoop!

Speciaal voor lezers van Italië Magazine stelde Fundadore Travels een arrangement samen met verblijf in de omgeving van Cortona, een
ideaal uitgangspunt om het mooie en nog ongerepte zuidoosten van Toscane te verkennen. Het najaar is ook het seizoen van de olijvenpluk; tijdens een workshop leert u allerlei wetens­waardigheden over de productie, het proeven en het kiezen van goede olijfolie.

Voor meer informatie, alle tarieven  en combinaties: Fundadore!