Godendrank, om te lezen

Alweer ettelijke jaren geleden las ik mijn eerste boek van Ilja Gort. Getiteld “De Vrouwenslagerij” over een slagerij in een klein Frans dorpje. Nee, ik ga er niets over zeggen, lees het zelf! Het was spannend en humoristisch tegelijk.

Nu is zijn nieuwste boek deze maand verschenen. Ik kon het niet laten liggen. Nieuwsgierig als ik was, welke draai hij deze keer aan Frankrijk, wijn en drama had gegeven.

Godendrank, waarin een wijnboer kiest voor de misdaad. Ook hier ga ik natuurlijk niets over verklappen, lees het vooral zelf. Ik heb het in een avond (Coronatijd dus geen wijnschool ) en middag uitgelezen en heb er erg om moeten lachen. Het is weer een afwisseling van spanning, humor, wijnkennis en wijn, maar ook herkenning!

Een aanrader voor iedereen die even met zijn hoofd weg bij corona wil zijn en lekker wil ontspannen.