In de Franse alpen vind je Esprit Montagne

In de Franse alpen vind je Esprit Montagne

logo smaak van wijndefHet klein hotel vlakbij Lausanne, maar wel in Frankrijk. Een Nederlands team dat je welkom heet! Een echte SvW reistip! Voor nu, het najaar of natuurlijk straks in de winter!

Voor het eerste in het bestaan van Hotel Esprit Montagne zijn ze in oktober een week open. En wel speciaal voor het allereeste Nederlands Kampioenschap Vertical dat samen met de NKBV, Bever en MudSweatTrails georganiseerd wordt. De ‘Vertical’ is een wedstrijd waarbij 1000 hoogtemeters zo snel mogelijk moeten worden overwonnen, een zeer pittige variant van hardlopen in de bergen. Het NK Vertical vindt plaats op 19 oktober in Fully, Zwitserland. Voor deelnemers en hun familie en vrienden is er een speciaal arrangement in Esprit Montagne. Volg alles over het NK Vertical op deze Facebook-pagina en wellicht zien we u in oktober!

Nazomer aanbieding!109_0004109_0038109_0005

Voor snelle beslissers hebben ze nog een heerlijke nazomerweek in de aanbieding. Boek nu voor de week van 31 augustus tot 7 september onder vermelding van het codewoord ‘nazomer’ en een week Esprit Montagne kost u slechts € 299 euro (i.p.v. € 385). Prijs per persoon en inclusief het heerlijke Esprit Montagne ontbijt en diner.

Ook Esprit Montagne is op zoek naar leuke foto’s! Foto’s gevraagd! Heeft u leuke foto’s van uw vakantie bij hun? Hét plaatje wat perfect het Esprit Montagne gevoel weergeeft? Stuur hem naar ze op via het Facebook! De leukste worden geplaatst in de volgende nieuwsbrief en de winnaars krijgen een heerlijke fles wijn! Nooit weg!

Golf in de Portes du Soleil

Het is nog niet zo bekend maar ook  in de Portes du Soleil kunt u heerlijk een balletje slaan terwijl u geniet van prachtige vergezichten. De dichtstbijzijnde banen zijn in Morzine en in Les Gets. Maar ook aan de Zwitserse kant zijn enkele opties zoals bijvoorbeeld in Villars d’Ollon en in Aigle.

Tot slot is er In Châtel nog een Pitt en Putt baan, ideaal voor een middagje oefenen.

Winterse sferen

Het duurt nog even en iedereen geniet nog met volle teugen van de zomer, maar ook de winter komt er weer aan. Voor de winter 2013/14 zijn ze open van 21 december tot 29 maart. Boeken schijnt al te kunnen!

Recept van de Maand, hiervoor gaat u gewoon even naar de website. Chef Raf heeft het uitgebreid beschreven!