Introductie korting Perswijn!

logo perswijnVoor wijncursisten van De Eerste Soester Wijnschool geldt het volgende aantrekkelijke aanbod van het wijnmagazine Perswijn! Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er speelt in de ‘Waan van de Wijnwereld’!

Introductie kortingsabonnement:

Speciaal voor de cursisten heeft Perswijn een introductieaanbieding.

In plaats van € 67,75 betaalt de cursist het eerste jaar slechts € 35,00. U krijgt dan 8x Perswijn incl. 4 supplementen én de wijnrestaurantgids Grootspraak.

Wilt u gebruik maken van deze abonnementsaanbieding? Ga dan naar www.perswijn.nl/wijnopleiding, vul uw gegevens én de code die u van De Eerste Soester Wijnschool ontvangt in.

Over Perswijn

Perswijn Magazine is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland voor de liefhebber én professional.

Perswijn verschaft informatie over wijnen uit de gehele wereld en het is altijd op zoek naar nieuwe en verrassende ontdekkingen. Het staat vol met boeiende en leesbare artikelen over de meest uiteenlopende wijnen en wijngebieden, geschreven door bekende wijnjournalisten.

Perswijn op een rijtje:

– Elk nummer vele tientallen beschrijvingen van wijnen uit de hele wereld met duidelijke koopadviezen.

– Informatieve artikelen over wijndomeinen en wijnstreken.

– Geen commerciële binding, zodat de wijn en wijnmarkt kunnen worden benaderd met een objectieve en — waar nodig — kritische opstelling.

– Diverse wijn-spijs rubrieken en restaurant beoordelingen.

– Columns van bekende wijnjournalisten en wijnproevers.

-Boekbesprekingen

– Informatie over de achtergronden van wijnmaken, over het bewaren van wijn: alles wat u over wijn wilt weten.

Perswijn verschijnt 8 x per jaar. Losse verkoop prijs binnen- en buitenland € 8,75. 4 x per jaar wordt er een supplement meegeseald waaronder de koopgids: voorjaar & zomer en de koopgids: najaar & winter.

perswijn

I