Kaasfestival in Süd-tirol, kaas en wijn

Kaasfestival in Süd-tirol, kaas en wijn

kaas en wijn

Wij Nederlandse kaaskoppen zijn wel wat gewend! Kaas! We groeien er mee op, worden er mee groot gebracht. De ene kaas is de andere niet. We weten het allemaal, van boeren tot bunker, van romig tot hartig. In november is in De Eerste Soester Wijnschool de traditionele kaasspecial weer, een masterclass over kaas, en kaas en kaas en wijn! Maar kun je niet zolang wachten, dan is de volgende tip het helemaal!

Van 9 t/m 11 maart 2012 staat heel Campo Tures in het dal Valli di Tures e Aurina/Tauferer Ahrntal in het teken van kaas. Tijdens het Kaasfestival in het dal van de almen en de 80 drieduizenders presenteren meer dan 100 producenten uit heel Italië meer dan 1000 verschillende soorten kaas. Ook de restaurants en andere horecagelegenheden besteden aandacht aan het festival en verlenen de kaas een bijzondere plaats op de menukaart. Het is een bijzonder kaasfestival!

Wil je meer weten over wijn & spijs. Hoe komt het bij elkaar, wat is een match en wat wordt een anticlimax? Kom dan naar Soest en volg het Wijs-wijnspijsvignet. Over eten en drinken! Hoe lekker het kan zijn.

https://www.smaakvanwijn.com/courses/wijn-spijs-cursus/