SvWTIP: Kerstavond voor de deur

Het waait en stormt! Het brengt het kerstgevoel op dit moment niet echt dichtbij! Toch is het vanavond kerstavond, voorafgaand aan twee familiedagen bij uitstek!

Wij wensen iedereen twee luie, lekkere, liefdevolle en luisterrijke Kerstdagen toe! Sneeuw zal er niet bij zijn, maar wel warmte en licht!

Fijne Kerst Smaak van WijnWij kijken terug op een onstuimig jaar met als één van de hoogtepunten toch wel de opening van Studio Smaak van Wijn! Het assortiment komt een dezer dagen met foto en beschrijving online, zodat u ook – indien gewenst – telefonisch of per mail kunt bestellen. Bent u minder mobiel dan brengen we in Soest, Soestduinen,  Lage Vuursche en Baarn  de bestelling bij u aan huis.

Het ‘winkeltje spelen’ is inmiddels uitgegroeid tot een vaste formule met een belangrijke kernwaarde: authenticiteit! Daar komen de gasten – de cursisten – de klanten graag voor terug! De maandelijkse proeverijen en masterclasses worden zo druk bezocht, dat er regelmatig een wachtlijst ontstaat.

In de Wereld van Smaak van Wijn staan we in alle opzichten dicht bij ons zelf!  De wijnen die verkocht worden in de Studio Smaak van Wijn komen bij kleine wijnboeren vandaan en hebben allemaal hun eigen verhaal. Het online wijnmagazine biedt iedere dag iets anders. De wijncursussen aan grote proeftafel zijn interactief en de cursisten worden langzaam maar zeker ‘proefervaren’! Nummers kennen we hier niet, het is meer het huiskamergevoel dan een verloren zijn  in een grote zaal!

Wij hebben genoten! We staan te trappelen om 2014 naar binnen te halen! De Wereld van Smaak van Wijn in!  Dank voor het vertrouwen!

Namens het Team Smaak van Wijn,

Marja van Beek