Kerstgeschenken

Kerstgeschenken

kerstgeschenken 2019

Ja, ik weet het! De mussen (zijn die er nog?) vallen van het dak. De stranden liggen bomvol, de ijsblokjesmachines maken dubbele overuren! Welke idioot heeft het dan over kerstgeschenken?
Eh,  ja ik dus. Volgende week reizen we af naar het zuiden van Italië, als voorbereiding op de Giro d’Italia, maar natuurlijk ook voor het plezier! Als we dan een week later weer terug zijn, begint september en vullen de supermarkten de schappen met pepernoten, chocoladeletters en taaitaai!

Ergens langs de tijdlijn van mijn leven is de periode van feestelijkheid rond Sinterklaas en vervolgens de kerstdagen stiekem steeds dichter naar het einde van de zomer geschoven. Ik vind het een afknapper. Waarom? Als je het allemaal wat compacter maakt, de herfst de herfst laat zijn met zijn vallende bladeren en paddenstoelen, de winter de winter met sneeuw en ijskou dan werk je naar een hoogtepunt toe. In dit geval de decembermaand met de komst van Sint Nicolaas en het kerstfeest.

kerstgeschenkenDe laatste vier maanden van het jaar zorgen ieder jaar  weer voor aanzienlijke stress bij leidinggevenden, officemanagers, secretaresses en iedereen die zich moet bekommeren om de kerstgeschenken of een fijne attentie voor de medewerkers. De spelregels zijn voor iedereen anders, maar duurzaamheid zal vast hoog in het vaandel staan.

Studio SmaakvanWijn gaat dit jaar voor de canvastassen. Zoals de jute venstertassen waar je een fijne fles wijn, een goed stuk chocolade en een onvergetelijke olijfolie in kunt opbergen! Daarna is de tas voor kleine boodschappen altijd handig.

Wilt u pakketten gaan versturen, voelt u wel wat voor het canvasmateriaal? Laat het op tijd weten, zodat we samen met u een mooi pakketje, budgettair verantwoord kunnen samenstellen. Regelt u in september de kerstgeschenken al, dan bespaart het veel kopzorgen in de laatste maanden van het jaar.

Afspraak maken dus maar?

Dat kan, op ieder moment dat het u schikt. Bij ons in Studio Smaak van Wijn in Soest, maar natuurlijk ook bij u in het bedrijf. Belt u met Studio Smaak van Wijn, dan is het nummer daarvoor: 06-24207911. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar [email protected]