Kerstgeschenken, geef met een warme hand

kerstgeschenkenSnel een advies? Bel 06 24 20 79 11

Kerstattenties, relatiegeschenken – eindejaarsgaven

Kerstgeschenken, al die bonussen, geef ze met een warme hart en vooral op tijd!  Nee, het staat niet in het contract. Het hoort echt niet bij de arbeidsvoorwaarden, maar het is zo leuk als je eens in het jaar gewoon een blijk van waardering ontvangt! Als het dan nog eens een heel persoonlijke gerichte attentie is, kun je als werkgever helemaal niet meer stuk!

Loyaliteit

Uw klanten nog steviger aan u binden. Wat is de weg? Immers, tevreden klanten, daar kan geen promotie tegen op. Die zijn uiterst loyaal. Voordat we het weten is deze koude zomer voorbij en staan het einde van het jaar voor de deur. Hoe leuk is het om dit jaar de stoutste verwachtingen van de medewerkers te overtreffen met een op maat gemaakt persoonlijk geschenk. Uw trouwe klanten te verrassen, origineel en getimed! Niet op het allerlaatste moment de kerstgeschenken gegeven, maar ruim van te voren, zodat u een buitengewoon eigenaardig maar zeer persoonlijk momentum creëert. Waardoor het opvalt dat u iets geeft. Niet het obligatoire kerstpakket aan het overhandigen bent.

Want waarom zou u niet eind november al …. of in de herfst! Ga voor creativiteit in plaats van het eigen gerief. Wees origineel. Een klein gebaar kan al een groot verschil maken. Ga niet met de grote massa mee als het niet hoeft. Dan bent en blijft u de concurrentie voor!

Het stappenplan is eenvoudig: 6W’s!

  1. wie krijgen dit jaar kerstgeschenken?
  2. wat is het budget?
  3. wijn of ander pakket?
  4. welke uitstraling, verpakking?
  5. waarmee maken we het persoonlijk?
  6. wanneer bellen we Smaak van Wijn?

Natuurlijk, u kunt het internet op vluchten voor kerstgeschenken! Laat een assortiment samenstellen waar uw medewerkers, of nog erger, uw klanten uit kunnen kiezen! Complimenten! U heeft er alles aan gedaan om het zo onpersoonlijk mogelijk te maken!

Studio Smaak van Wijn

U kunt ook een afspraak maken met ons. We helpen graag. Nee, we hebben geen handdoeken, linnenpakketten, iPads of e-Readers in de aanbieding. Geen badjassen, geen nootjes, zalm, of blikjes kaviaar. Maar op wijntechnisch gebied kunt u met ons alle kanten uit. Achter ons staat een fors aantal geweldige importeurs, een grandioos verpakkingsbedrijf en veel creatieve enthousiastelingen voor het conceptdenken, het inpakken en  het verspreiden.

kerstgeschenkenVisualisatie?

Goed, even wat voorbeelden  (alle prijzen op aanvraag) uit de schier onuitputtelijke mogelijkheden met wijn. Stel je voor, een picknickmand voor vier, met servies en koelvak, vier wijnglazen en een landelijke wijn! Daarbij een persoonlijke kaart met een recept voor een hartige buitentaart! Uiteraard ‘yin en yang’ met de wijn!

 

kerstgeschenkenEen wijnkratje gevuld met zes flessen voor een compleet diner. Natuurlijk schrijven we een op maat gemaakte receptenkaart bij deze krat voor het diner!

Een champagne koeler met een daarbij behorende bubble. Champagne, crémant, originele mousserende Moschofilero uit Griekenland, zuivere sekt, of heerlijk Nedekerstgeschenkenrlandse sprankels? Uiteraard schrijven we ook hier een receptenkaart bij! Prijzen op aanvraag.

 

Even praktisch

De keuze is gemaakt, de kerstgeschenken, relatie-attenties, eindejaarscadeaus. Ze zijn geregeld. Maar nu nog een moment van timing! Wanneer is het ultieme moment aangebroken om nu letterlijk iedereen voor te zijn!  Ook voor het inpakken, de verzending en de verspreiding nemen we graag het heft in handen. Want wees eerlijk. Uw moment om te pieken ligt binnen handbereik. U heeft er alles aangedaan. De praktische uitvoering nemen we u graag uit handen.

Afspraak maken dus maar?

Dat kan, op ieder moment dat het u schikt. Bij ons in Studio Smaak van Wijn in Soest, maar natuurlijk ook bij u in het bedrijf. Belt u met Studio Smaak van Wijn, dan is het nummer daarvoor: 06-24207911. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dat naar [email protected]

kerstgeschenkenkerstgeschenken

kerstgeschenken

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren