Kruiswoordwijnpuzzel

Kruiswoordwijnpuzzel

Übung macht den Meister! En zo is het maar net. Daarom maak ik met liefde kruiswoordpuzzels over de leerstof die ik normaal gesproken in de wijnschool tijdens de wijncursus avond bespreek. Zowel voor de SDEN opleidingen als voor het driejarig Schakeltraject.

De wijnpuzzels zijn er natuurlijk voor iedereen. Ook als je helemaal geen wijnkenner bent, misschien er wel een wilt worden, of gewoon lekker wilt puzzelen, dan ben je van harte welkom om mee te doen. Succes! Deze gaat over redelijk algemeen SDEN wijnkennis. Alle cursussen voor de SDEN 1, 2, 3 examens kunnen bij onze wijnschool in Soest in het “Nieuwe Normaal” systeem gevolgd worden. In zeer exclusieve kleine klasjes.

Ook 2021 was wederom een jaar vol corona invloeden. Cursussen duurden soms in plaats van 2, 6 of 9 weken, wel een half jaar. Lockdown op lockdown.

Maar we houden goede moed! In 2022 staan er weer zoveel leuke activiteiten op de kalender van SmaakvanWijn. Ik hoop weer veel enthousiaste wijnliefhebbers in de school te mogen ontvangen. Nee, online lesgeven, daar doen we niet aan! De kracht van onze wijnschool is juist het super fijne met zijn allen aan de proeftafel proeven en praten over de wijn. Dan maar zo lang het moet in kleine groepjes hoor! De oplossing volgende week op het FB

De puzzel:

De Eerste Soester Wijnschool