SSvWTIP: Languedoc als dinerwijn!

SSvWTIP: Languedoc als dinerwijn!

Wil je een gratis wijn #masterclass volgen dit jaar bij Studio Smaak van Wijn, koop dan deze week – woensdag tot en met zaterdag – voor minimaal € 10,= aan Languedoc wijnen in de Studio en gooi je visitekaartje (of een kaartje) met je e-mailadres in de daarvoor bestemde wijnkoeler! Zaterdag aanstaande om 17.00 uur wordt er één kaartje uit gevist. De eigenaar van dat kaartje volgt op woensdag 12 maart onze Languedoc special! Doen!

Ha ha ha,  gisteren was mevouw X de eerste die dit op het Facebook van Smaak van Wijn had gelezen. Aan het einde van de middag kwam ze glunderend de Studio in. “Waar is de wijnkoeler voor de visitekaartjes?” Ze keek om zich heen. Ik moest er zo om lachen. ‘Maar dan …’ begon ik, kijkend naar de handvol kaartjes. ‘Ja ja, natuurlijk ik heb het goed gelezen hoor! Per kaartje moeten we voor € 10,= wijn uit de Languedoc afnemen toch?’

IMG_4884Inderdaad, dat zijn de voorwaarden,  en die gelden natuurlijk ook voor alle Xsen op deze wereld. Uiteraard had ze de oplossing en kreeg ik die kant en klaar op een presenteerblaadje aangeboden! Ze nam een doos T’Air D’OC Syrah van Domaine Gayda en een doos Chardonnay + nog wat druiven van Chateau de Gaure.

Voor de bijeenkomst van de 50+ club.

In ruil daarvoor kreeg ik maar liefst tien visitekaartjes. Twee van haar zonen, de rest van leden van de bewuste club. Zou je daar niet uit moeten als je boven een bepaalde leeftijd bent, vroeg ik me af. Wat een geweldige regelaar  was ze toch weer geweest! De wijnen beloofde ik natuurlijk bij haar te brengen.

IMG_4925Ze ging weg met een flesje Solera onder haar arm. Inmiddels de  dessertwijn – kaaswijn – mijmerwijn  voor haar en haar zusters geworden! Met stip op nummer 1. Zo’n ambassadrice moet je toch even verwennen soms.