Lazy Sunday Afternoon in 't American

gerecht peter 6Chefkok Peter Gast begon – samen met partner Jacqueline van Liere – in 2002 met ’t Schulten Hues in Zutphen.

Ervaring deed hij o.m. op bij de Librije in Zwolle en het Marriott hotel in Londen. Door al die verschillende omgevingen, leerde hij snel. Inspiratie haalt Peter uit de seizoenen en de producten die dan worden aangeboden. En zeker ook uit de toepassing van nieuwe technieken.

Door te ‘jammen’ met vrienden en collega’s worden technieken, kennis en inzicht gedeeld en is de club SH&Friends ontstaan waarmee (ont)spannende en swingende culinaire happenings worden georganiseerd.

Na het grote succes van de “Lazy Sunday Afternoon” gehost door sterrenchef Peter Gast van restaurant Schulten Hues* (SH) in diverse andere steden is nu de eer aan Amsterdam. Het idee achter de Lazy Sunday Afternoon is dat Peter Gast samen met een bevriende topkok- of sterrenchef – een zogeheten SH-Friend – de gasten het hoofd op hol brengt met culinaire creaties in een lekkere ongedwongen sfeer. DJ Hans Stroeve, resident DJ van De Librije, zal de muzikale sfeer van middag verzorgen.

Op zondag 27 oktober 2013 is de eerste Lazy Sunday Afternoon op het mooiste plekje aan het Leidseplein – Café Americain van Hampshire Hotel American.

Chillen, loungen en vooral culinair genieten is het motto van dit unieke concept.

Vanaf 16.00 uur start de DJ met een relaxte beat.

Reserveren kan HIER!