Met Smaak Aanbevolen

Als je niet kunt delen, kun je niet vermenigvuldigen! De favoriete uitspraak van een van onze collegae uit de wijnwereld! En zo is het maar net. Met plezier en respect geven we op deze pagina graag tips waar jij verder mee kunt komen. Wijngerelateerde aanpalende zaken 🙂 zullen we maar zeggen! Om het leven zo aangenaam mogelijk te maken.

Instagram staat vol leuke wijntips. SmaakvanWijn is daar ook druk mee. Regelmatig posten we foto’s van de wijnreisjes die we maken. We doen deze reizen omdat het leuk is, maar ook om als wijndocent  altijd over up to dat wijnkennis te beschikken! We horen niet voor niets bij de gecertificeerde wijndocenten van Nederland. Wil je een wijncursus volgen? kies dan so wie so voor een echte docent!

studioKaa

DailyKaat- Soest, voor een bijzonder smaakvol tijdelijk verblijf in Soest, ga je natuurlijk naar B&B DailyKaat. Hier kun je een tweepersoonsverblijf boeken van werkelijk alle gemakken voorzien! De studio ligt half onder het maaiveld, koel in de zomer en behaaglijk in de winter door de vloerverwarming. Rustig gelegen aan achterkant van het huis met uitzicht op kleurige tuin. De ruimte is zeer geschikt voor 2 pers., evt uit te breiden tot max. 5 personen. DailyKaat!

Wijngaard ReeborgheschDe Reeborghesch, de wijngaard waar je vorstelijk welkom wordt geheten! De Reeborghesch ligt op circa 2 hectare land op een van de hoogste punten van gemeente Winterswijk (zo hoog als de kerktoren) en tussen het typisch Achterhoeks coulissen landschap. De gaard ontleent zijn naam aan het bosje (Borgh) op het erf, waar de reeën woonden, die snoepten van de allereerste druivenranken (op de Esch). Wijngaard De Reeborghesch wordt met passie gerund door eigenaar en wijnbouwer Henk Marmelstein

kaartjeluciaz300Luciaz’ Eeterij, de kookstudio waar je de beste kneepjes van de kookkunst kunt leren! “Kookstudio luciaz’ eeterij is een informele kookstudio waar plezier hebben in koken centraal staat. In de ongedwongen sfeer van de kookstudio voelt iedereen zich snel op zijn gemak.
De intieme keuken versterkt het gezamenlijk werken, leren en plezier maken. Niets is leuker dan samen met anderen gerechten bereiden en tegelijkertijd nieuwe ideeĂ«n en vaardigheden opdoen.” Luciaz’Eeterij

logo-geassocieerd-docent-wijnacademieDe Wijnacademie, zo kom je verder! “De Wijnacademie is Nederlands meest complete opleidings– en exameninstituut als het gaat om wijn en gedistilleerd. U kunt aan de Wijnacademie opgeleid worden tot Vinoloog®, Liquorist® en het begeleidingstraject Magister Vini® volgen.
Onze samenwerkende Aanbevolen Wijndocenten verzorgen tot in de uiterste uithoeken van Nederland het wijnonderwijs in het voortraject richting de Vinologenopleiding.” Wijnacademie

FRUITJESFoodstyling, een vak apart! Daar gaat Hester helemaal voor! “Als geboren foodie hou ik van eten en wel in alle facetten. Koken, receptontwikkeling, foodstyling Ă©n fotograferen.  Mijn visie op foodstyling is dat een foto dát ene gevoel moet oproepen zodat het water je letterlijk in de mond loopt en bijna je tanden wil zetten in de foto! Een samenspel van de juiste ingrediĂ«nten, kleuren en presentatietechniek. De juiste materialen, licht en setting bepalen de sfeer die je zoekt. Met veel plezier werk ik graag samen met foodfotografe Ester Overmars en samen creeren we de heerlijkste foto’s.” Foodstyling!