Moederdag, doe eens gek

Moederdag, doe eens gek

Moederdag

Jaar in jaar uit zeg je dat ze echt niets hoeven te geven met Moederdag, maar toch word je altijd weer verrast. Bij ons in het gezin is “Doe dan een Beleving” de gevleugelde uitspraak geworden.

Lang geleden inmiddels, in de tijd dat de kinderen klein waren en kinderen nog gewoon iedere dag naar school mochten, vond ik de creativiteit van de juffen en meesters buitengewoon inspirerend. Het ingenieuze fotolijstje van wasknijpers waarmee de jongste thuiskwam, de houten hanger om je jurk of een blouse mee op te hangen, prachtig beschilderd met ‘Soester’stipwerk. De wijnfles die je zelf voor ze verzameld had met zilververf beklad waardoor het een bijzondere kaarsenstandaard werd. Zo maar wat voorbeelden uit die tijd van toen.

Zodra ze van de lagere school af waren, hoefde het hele moeder- en vaderdag gebeuren voor ons niet meer. Maar ja, daar dachten zij toch anders over. Groepsdruk 🙂 Daarom bedacht ik het volgende:
“De Beleving!” Zo variëren bij ons de presentjes van uitstapjes met een kind (jongvolwassene inmiddels) naar de bioscoop, een hapje eten, de Matthäus-Passion, een musical, concert, dagje Amsterdam, een olijfolieproeverij enzovoort.

Mij inspireert dat dan weer om anderen aan een Beleving te helpen en zo heb ik voor Moederdag het volgende concept ontwikkeld.  Mede ontstaan onder de druk van corona. De Beleving voor in het najaar!
Als de herfst zich meldt, de dagen weer korter worden en corona verjaagd is, biedt SmaakvanWijn het volgende aan.

Samen met je moeder naar een Chocolade&Wijn proeverij, een Borrelhapjes&Wijn proeverij of een Charcuterie&Wijn proeverij. Je betaalt slechts voor één persoon. Hoe vind je deze ‘Beleving’ ? Hij is als volgt opgebouwd:

Je kiest een van de drie items en de bijbehorende datum. Dan spreken we af in Studio Smaak van Wijn, waar je een mooie fles kwaliteitswijn, verpakt, kunt ophalen waar een cadeaucheque mee ingepakt is. De fles krijg je van ons. Je doet een aanbetaling van 50% nu en in het najaar betaal je de andere helft. Op Moederdag kun je het cadeau met gepaste afstand aan je moedertje geven. Zeker weten dat ze verrast zal zijn 🙂

18 september: Borrelhap&Wijn 20.00 uur € 49,50 voor 2 personen
13 november: Charcuterie&Wijn 20.00 uur € 49,50 voor 2 personen
27 november: Chocolade&Wijn 20.00 uur € 49,50 voor 2 personen

*PS: Deze Moederdag actie is eenmalig. Daarna gaat alles weer terug in het normale prijsverloop.

smaakavond