Moes, daar waar u wijnen proeft: op de wijnmarkt

De 4e Amsterdamse Wijnmarkt: proeven op zondag 14 april in MOES, Amsterdam!
Inmiddels is het een begrip in Amsterdam…de Amsterdamse Wijnmarkt. Ook dit jaar werken acht gespecialiseerde wijnimporteurs samen om hun prachtige assortiment aan u te laten proeven.

Een geweldige gelegenheid voor een eerste kennismaking met wijn, maar ook de doorgewinterde kenner kan zijn hart ophalen tijdens de proeverij in MOES! Zij brengen een keur van wijnen en ciders uit Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Slovenië, Italië en Spanje. Er is voor elk wat wils: van soepel en toegankelijk tot diepgaand en complex.

Voor de horeca is de Amsterdamse Wijnmarkt een uitgelezen kans om nieuwe ideeën op te doen voor de 4eadamwijnmarktlogo_13wijnkaart.

Tijdens de Wijnmarkt vertellen de importeurs u alles over herkomst en productie van hun wijnen en ciders. Ook geven ze advies over het eten waarbij u de wijnen kunt drinken. De wijnen worden deze dag tegen extra scherpe prijzen aangeboden en naderhand gratis bezorgd! Alle reden dus om op zondagmiddag 14 april naar MOES in Amsterdam te komen: om te proeven, te genieten en de wijnvoorraad aan te vullen.

De acht importeurs die tijdens de 4e Amsterdamse Wijnmarkt de krachten bundelen zijn:

laVieleVin, Markvandewijn, Miranda Beems Wine Import, Mireia’s wijnimport, Monega Wine Food & Mood, Pomme d’Or, QuintoQuarto, RhôneValueWines. 
Naast wijn en cider is er ook heerlijke chocolade van Chocolaterie Alexandre.

Aanvang: Bezoekers zijn welkom op van 14:00 tot 17:30, (pers is welkom vanaf 13:00.)

Entree: € 10,- per persoon.

Adres: MOES eet- en drinklokaal, Prins Hendrikkade 142 sous, 1011 AT Amsterdam

Parkeren: De Oosterdokparking is op loopafstand.

Openbaar vervoer: MOES is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal station is het 10 minuten lopen. Met Stadsbus 35 uitstappen bij de halte Prins Hendrikkade.

MOES eet- en drinklokaal: Op een unieke locatie in Amsterdam, in het souterrain aan de Prins Hendrikkade 142 in Amsterdam, zit MOES eet- en drinklokaal. De naam is een knipoog naar de bovenburen, De Appel arts centre.
De open keuken is het hart van de zaak. Seizoensgebonden, regionale produkten vormen de basis van de internationale menukaart. Met de eigen kruidentuin levert MOES een bescheiden bijdrage aan het verkleinen van de afstand van grond tot mond.
2012 Architecten uit Rotterdam ontwierpen het interieur volgens dezelfde filosofie; wat je van dichtbij haalt, is goed. Door middel van een ‘oogstkaart’ zijn bouwmaterialen uit de direkte omgeving gevonden en hergebruikt.