Mysterical Pizza

Mysterical Pizza

Dagboek, zondag 10 juli

Pizza, in alle soorten en maten

Je kunt ze kopen in de supermarkt, verschillende merken, allemaal dezelfde smaak. Je kunt ze bestellen in echte Italiaanse restaurantjes, liefst in het land zelf natuurlijk of je kunt ze zelf maken. Misschien raar, maar wij hebben geen pizza-oven 🙂 Toch vind ik de lekkerste pizza’s in Nederland die, die uit mijn eigen gewone oven komen. Zelf gemaakt, zelf gecreëerd zeg maar.

Beleggen

Het is absoluut niet moeilijk. Je moet even het geduld hebben, de deegbal zo te kneden dat hij wel een luchtig resultaat oplevert. Verder is het een kwestie van beleggen. ’t Ja zo simpel is het nu eenmaal. Je smeert de bodem in met tomatensaus, dan ruim plakjes mozzarella, stukjes ham, champignons, paprika, uitjes en heel veel blauwschimmel kaas. Ruimhartig geraspte kaas erover en dan de oven in. Op tafel de rucola die je natuurlijk vers toevoegt.

Mysterical Corner

Van Rainbow’s End Stellenbosch kiezen we de mysterieuze blend van vier krachtige druiven: shiraz – malbec – cabernet sauvignon – petit verdot. Ik heb net de docu Somm gezien, weer gezien en ben zeer geïnspireerd , dus ik ruik en neuzel, laat de wijn dansen in het glas en vind dan het peper, de blauwe bessen, de kersen en het volle karakter van deze wijn. Een verrukkelijk mysterie!

 

Bewaren

Bewaren