Nazomeren in Soest 2021

Einde Corona! Vier je mee?

We gaan er een mooi najaar van maken in de SmaakvanWijn 🙂 van Soest!  Het leven in de wijnschool is al weer even op gang gekomen. Heerlijk! Tot aan begin juli zit alles dan ook vol. Nu nog met kleine groepjes. Maar het bruist weer! En vanaf september zullen we de groepen weer iets voller laten stromen maar de kernwaarde van SmaakvanWijn: “interactief bezig zijn met z’n allen aan de proeftafel”, die houden we hoog in het vaandel. Tot op heden zijn zowel Marcel als ik de coronatijd goed doorgekomen. Ik in de wijnwinkel van SmaakvanWijn, Marcel blij, gezond en druk met zijn werk in de Marienhof, voormalig stadsklooster van Amersfoort, waar allerlei mooie initiatieven uitgerold zijn. Moet je beslist eens gaan kijken!

Vanaf september staat er dus bij SmaakvanWijn van alles op de agenda. Ik zou zeggen, neus eens lekker rond op de website waar de activiteiten uitvoerig beschreven staan en waar je in de wijnkrant over van alles kunt lezen. Nieuw is het Duitsland Blog met veel informatie over Duitse druiven, wijnen, streken en bijzonderheden.

Wijnproeverijen, wijncursussen, wijnactiviteiten in het najaar:

vrijdag 3 september start Wijnvignet SDEN-1
dinsdag 07 september start Schakeljaar niveau-1
woensdag 8 september start Wijnoorkonde SDEN-2
donderdag 9 september start de Ronde door Duitsland
vrijdag 10 september start de Wijswijnspijscursus
maandag 27 september start Wijnbrevet SDEN-3
donderdag 30 september start Schakeljaar niveau-2
vrijdag 1 oktober Kaas&Wijn workshop/proeverij

Oh ja! Feest is feest. Om te je inschrijving te belonen, krijgt iedereen die zich voor een activiteit inschrijft op de eerste avond een gave ‘oefenwijn’ mee naar huis.

Fijne zomer! Geniet en blijf gezond!

SmaakvanWijn