SvWTIP: Nieuwsbrief 004 januari 2014

De eerste nieuwsbrief van 2014!

De kop is eraf en langzaam maar zeker neemt het gewone leven zijn gang weer.
Werkritme neemt de overhand en voor u het weet, wordt u het jaar ingetrokken. Meegezogen door de vele verplichtingen die ons wachten.
Stop dus eventjes, ga er even voor zitten en lees de eerste SvW – nieuwsbrief van 2014 maar aandachtig. Nee, geen aanbiedingen, dat doen andere al. Maar wel tips en leuke agendapunten! Wijnactiviteiten.

Namens alle medewerkers van het Wijncoachingbureau, Smaak van Wijn en Studio Smaak van Wijn een fantastisch borrelend 2014! Dat u maar krijgt wat u verwacht heeft!

Marja van Beek

mond voor nieuwsBestellen van wijnen per mail of per telefoon

Tja, het is zover. Ons assortiment staat online! Afgelopen week zijn de foto’s gemaakt en is het wijnassortiment van Studio Smaak van Wijn online gegaan. Woont u in Soest of Baarn en is het voor u niet makkelijk bij Studio Smaak van Wijn langs te komen, dan kunt u vanaf nu uw keuze online maken en telefonisch of per mail aan ons doorgeven. Wij bezorgen deze dan kosteloos bij u aan huis.

Naast zeven gastronomische smaakstijlen met ‘wijnen met een verhaal’, vindt u in de Studio ook kristallen glaswerk en karaffen, wijngadgets en een kast vol kook- en wijnboeken. En de SSvW* 2014. U kunt via deze kaart kortingen en extraatjes verwachten.  U bent van harte welkom!

*De SSvW  2014 kunt u bij Studio Smaak van Wijn bestellen voor € 60,= per jaar. Voor heel veel voordeel: kortingen op alle wijnen, het kristallen glaswerk, olijfolie, de wijngadgets, proeverijen en workshops en de wijncursussen! Bij aankoop ontvangt u tevens de winestopper AntiOX  van € 19,75. De manier om de wijn na de eerste dag in optimale conditie te houden! Zeer eenvoudig en snel in gebruik – gewoon de stop op de fles zetten.
** Op de Masterclasses  geldt 10% korting voor houders van een SSvW kaart.

Voor inschrijven op een wijnactiviteit of een cursus kunt u hier terecht: [email protected]

De agenda van januari!

Datum: 15 januari van 20.00 – 22.00 uur  Proeverij Alto Adige – Noord Italië Locatie: Studio Smaak van Wijn aan de Beukenlaan 37 Soest € 17,50 Een aanrader!

Donderdag 16 januari 2014: start van de wijncursus voor het Wijnbrevet, SWEN 2, 9 lessen: 19.30 – 22.15 uur De volgende cursus  voor het Wijnbrevet start op dinsdag 18 maart en wordt voor de zomervakantie afgesloten!

Dinsdag 21 januari 2014: Derdedinsdagochtend-proeverij: van 10.30 – 12.30: thema ‘wijnen voor bij de stamppot’! € 19, 50 en neem gerust een introducee mee. Zonder hiervoor bij te betalen.

Woensdag 29 januari 2014: start Wijnvignet = kennismaken met wijn! Voorloper van SWEN 1.Twee lessen: 29 januari en 12 februari. Woensdagavond van 19.30 – 22.15 uur