Over de wijngaard en de wijnmaker

Over de wijngaard en de wijnmaker

Leuk om weg te geven!  Voor wijnliefhebbers kun je goed terecht bij Studio Smaak van Wijn / De Eerste Soester Wijnschool. Kies een cadeaucheque voor een van onze wijnactiviteiten zoals een wijnworkshop, een blindproeverij of een masterclass! Of, heb je iets meer te besteden dan is de tweedelige cursus die Fransbert Schermer in maart komt geven redelijk uniek te noemen! Een mustdo voor iedere wijnofiel.

Fransbert-Schermer-Amsterdam-Pays-BasFransbert staat bekend om zijn grote mate van kennis, die hij combineert met zwierige passie waardoor zijn wijncolleges nooit saai worden. Hij is registervinoloog, registerwijndocent en daarboven op magister vini.
Let op, ook in 2015 wordt de proeftafel van Studio Smaak van Wijn niet groter, maar houden we het intieme karakter vast! Wat inhoudt dat er in principe maar maximaal 10 plaatsen beschikbaar zijn.

Mocht je een wijncheque willen bestellen, dan kan dat per mail, met de juiste adresgegevens. We sturen de cheque direct op, maar je kunt ook gewoon even langskomen. Welkom!

Datum volgt: Proef de WIJNGAARD!
DRUIVENRASSEN-PLANTCYCLUS-TERROIR-KLIMAAT- BODEM–,  WEL/NIET BIOLOGISCH-
PROEF DE PLEK!
 
Geïllustreerd met MOOIE WIJNEN O.A BOURGOGNE, LOIRE, NIEUW-ZEELAND
 
datum volgt: Proef mee met de WIJNMAKER!
HOE maak je WIT-ROOD-ROSE, ROL GIST/Enzymen, Mousserend, BLENDS, HOUTRIJPING, BEWAREN?
PROEF het VAKMANSCHAP!
 
Geïllustreerd met MOOIE WIJNEN: O.A. RUEDA, AMARONE, BORDEAUX, ARGENTINIE

wijngaard Vosne Romanee TERRAS GAUDA wijngaard wijngaard pesquera