ParelDag 2017

ParelDag 2017

Presentatie 1e fles Betuwse ‘Champagne Methode’ wijn.

De jaarlijkse ParelDag staat weer voor de deur op het WijnDomein aan de Burensewal 5 te Erichem. Deze editie van de ParelDag is extra feestelijk, want Burgemeester De Boer komt naar de wijngaard om de eerste fles Betuwse ‘Champagne Methode’ wijn, te sabreren. Ontvangst met een sprankelend glas Parelwijn op:

Zondag 28 mei tussen 12.00 -18.00 uur
Sabrage door burgemeester De Boer 13.30 -14.00 uur

Naast Linge Bruut presenteert men traditiegetrouw ook de nieuwe jaargang parelwijnen; de LingeParel wit en rosé. De stille witte en rode wijnen zijn ook weer gebotteld en natuurlijk te proeven bij de wijnbar!

 Culinaire markt 
De ParelDag gaat samen met een gezellige streekmarkt. Verzamel je hapjes en drankjes op de culinaire markt en maak een wandeling door de wijngaard. Onderweg vertellen diverse informatieborden je meer over het wijnmaak proces en de verschillende druivensoorten die zich in de wijngaard bevinden. Voel de ontspanning van de omgeving van de wijngaard en leer tegelijkertijd meer over de Nederlandse wijnen!

 De standhouders van dit jaar zijn onder andere 
Restaurant Oud London, Rivers Marnemoende, De Witte Eland, The Chocolate Explorers, Katrien Kookt, Mariëlla Beukers en vele anderen.

Er is altijd iets te beleven op het Betuws Wijndomein, we zijn het hele jaar open en de mogelijkheden tot evenementen zijn nagenoeg onbeperkt!
Entree tot dit feestelijk evenement in de wijngaard is gratis.