Fiets ook mee met de Pink Ribbon fietstocht 3 oktober

6e EDITIE HARDENBERG PROEFT! 3 & 4 OKTOBER

Het zou een mooie actie  voor de Wine Angels kunnen zijn: Op zaterdag 3 en 4 oktober wordt De Markt in Hardenberg omgetoverd tot een culinair middelpunt met terrasjes en pagode tenten waar je unieke en authentieke producten kan proeven van de kaasboer, de bakker, streekproductenwinkel, lokale wijnboeren uit de omgeving. Iedereen met een passie voor eten, drinken kan in een sfeervolle entourage twee middagen lang komen proeven en genieten van al het culinaire uit de regio Hardenberg. Maar proef ook nazomers Bokbier en luister naar de Muppet Stuff en Jord Brinkhuis die voor de muzikale omlijsting zorgen.

Van Pompoen tot Bokbier en wijn
Helemaal passend bij de nazomer is de pompoen, in dit thema wordt het smaakfestival gehouden. Ook het Bokbier doet weer zijn intrede,  een mooie smaakmaker van het festival. Bij elke tent wordt wijn geserveerd, zodat een passende wijn bij het gerecht kan worden gedronken. Bij de ondernemers kan geproefd worden voor 1 tot maximaal2 muntjes per gerechtje. Voor de kinderen is er een springkussen en uiteraard ook diverse hapjes, muzikale ondersteuning zaterdag door Muppet Stuff en zondag door Jord Brinkhuis. Hardenberg Proeft! wordt gehouden op zaterdag 3 oktober  van 13.00-17.00 uur en zondag 4 oktober van 14.00-18.00 uur.

Hardenberg Proeft wordt van harte ondersteund door Stad Hardenberg Promotie. Hardenberg proeft ondersteunt ook dit jaar weer de Pink Ribbon fietstocht die 3 oktober voor de 5e keer plaatsvindt. Elke fietsende dame ontvangt een muntje om na het fietsen heerlijk uit te blazen en te genieten. Bekijk alle ins & outs op www.hardenbergproeft.nl of www.verrukkelijkvechtdal.nl.