Proeven op zondag 13 oktober in het Lloyd Hotel – Amsterdam!

LOGOsmaak van wijn8SVW tip! De Amsterdamse Wijnmarkt voor de vijfde keer! Dit maal in het prachtige Lloyd Hotel. Een locatie die druipt van de geschiedenis! Het Rijks- en gemeentemonument het Lloyd aan de Oostelijke Handelskade. Noteer het direct in de agenda. Dit wordt een spektakel. Geweldige wijnen op een unieke locatie.

logo amsterdamse wijnmarktAlle reden om op zondagmiddag 13 oktober naar het Lloyd Hotel in Amsterdam te komen: om te proeven, te genieten en de wijnvoorraad aan te vullen! De zeven importeurs die tijdens de 5e Amsterdamse Wijnmarkt de krachten bundelen zijn: Monega Wine Food & Mood, Pomme d’Or, QuintoQuarto, Bolomey Wijnimport, laVieleVin, Markvandewijn en Miranda Beems Wine Import . Naast wijn en cider is er ook heerlijke chocolade van Chocolaterie Alexandre.

Eten in het Lloyd
De wijnen worden deze dag tegen extra scherpe prijzen aangeboden en naderhand ook gratis bezorgd! Aansluitend op de wijnmarkt en proeverij kunt u tegen betaling van €10 kurkgeld een van onze flessen meenemen naar het terras/café-restaurant van het Lloyd Hotel om zo nog even na te genieten met wat pinxtos of een menu gebaseerd op de Franse keuken, met inheemse en Zuideuropese gerechten, snacks en delicatessen!

Hoe laat kunt u terecht?
Bezoekers zijn welkom op van 14:00 tot 17:30. Entree: € 10,- per persoon. Adres: Lloyd Hotel & Culturele Ambassade, Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam

Parkeren: De garages Rietlandpark en winkelcentrum Brazilië zijn op loopafstand. Openbaar vervoer: Het hotel is goed gesitueerd aan de oostkant van het centraal station; met twee directe tramverbindingen met het station (lijn 26) en het centrum (lijn 10) vlakbij.

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina (evenementen) of www.amsterdamsewijnmarkt.nl