relatiegeschenken in de overeenkomst?

relatiegeschenken in de overeenkomst?

PicknickRelatiegeschenken, kerstgeschenken, een waardering aan het einde van het jaar? Nee, het staat niet in het contract. Het hoort echt niet bij de arbeidsvoorwaarden, maar het is zo leuk als je eens in het jaar gewoon een blijk van waardering ontvangt! Als het dan nog eens een heel persoonlijke gerichte attentie is, kun je als werkgever helemaal niet meer stuk! Je klantenrelatie sterker maken!  Hoe doe je dat? Immers, tevreden klanten, daar kan geen promotie tegen op. Die zijn uiterst loyaal. Maak een plan!

Stappenplan

  1. wie komen in aanmerking voor relatiegeschenken?
  2. wat is het budget?
  3. wijn of een ander geschenk?
  4. welke verpakking zal het worden?
  5. waarmee maak je het persoonlijk?
  6. wanneer schakel  je Smaak van Wijn in?

Plan je relatiegeschenken

Waar je ook voor gaat, doe het op tijd. Hoe leuk is het niet om je medewerkers voor december te verrassen. Of je concurrentie even een slag voor te zijn door relatiegeschenken in de herfst al uit te delen. Waardering en roem alom voor je attente actie! Ga je richting wijn, dan denken we heel graag met je mee. We werken samen met bijzondere,  uiterst gefocuste wijnimporteurs. Daarnaast kunnen we beschikken over een verpakkingsarsenaal dat om den drommel niet klein is. Met creatieve oplossingen om met wijn als centraal punt, tot een verbluffend geschenk te komen. Je kunt ons bezoeken in Studio Smaak van Wijn, maar we komen ook graag naar je toe. Relatiegeschenken, we draaien onze hand er niet voor om!

relatiegeschenkenSamen met jou, maken we een creatief persoonlijk geschenk van je kerstcadeau of het relatiegeschenk. Dit kan voor kleine en voor grote budgetten! We proberen veel wijn en spijs ideeën te combineren, zodat het geschenk serieus een toegevoegde waarde heeft! Met receptenkaarten, passend bij de wijn.  Zo laat je zien dat je er echt over nagedacht hebt. Geweldig toch?

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren