Rosé proeverij

Rosé proeverij

Rose proeverijTemperatuur omhoog  (proeverij 27 juni)

Als de temperatuur maar even omhoog gaat, gaan opeens overal de prijzen van de rosé wijnen op de schop! Er wordt gesmeten met 10 tot 30% korting, twee halen – één betalen en ga zo maar door.  Het komt er op neer dat je nooit rosé moet inslaan bij slecht weer, als het Nederlandse wolkendek zijn authentieke vorm aanneemt of als het gewoon ouderwets fris is. Tijd voor een rosé proeverij dus.

Orange wines

Wacht maar tot de zon gaat schijnen, de temperatuur lekker oploopt en de  prijzen van de rosé om je heen lekker afnemen en sla dan je slag! Maar wil je echt een serieus glas? Wil je meer weten over roséwijnen? Kom dan proeven tijdens onze jaarlijkse Rosé workshop dinsdag 27 juni bij Studio Smaak van Wijn. Niet alleen proeven, maar ook staat onder andere de vinificatie op de agenda en …. met een knipoog, ook Orange wines komen ter spraken en op de proeftafel!  Want daar weten we toch nog niet zoveel van! Het is geen trend, orange wines, integendeel! Deze wijnen worden al eeuwen lang gemaakt. Zeldzaam zijn ze echter wel! En op een bijzondere manier gemaakt!

Rose Proeverij

Tijdens deze Rosé proeverij proeven we en bespreken we roséwijnen gevangen in afwisselend bleekroze tot zomerrode jasjes. Soms sappig en vol zomerfruit, soms fris en zacht, andere weer krachtig en gastronomisch breed inzetbaar, sommige wat bessig en weer andere zo verbijsterend elegant, dat je je – als je je ogen dicht doet – aan de Côte d’Azur waant 🙂  Een ‘Zwitserleven’ gevoel! Je kunt je hier direct inschrijven voor een plaatsje aan de proeftafel! Rose wijnworkshop

Dinsdag 27 juni
Locatie: Studio Smaak van Wijn
Start: 20.00 uur
€ 17,50 pp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren