SDEN -Italië puzzel

SDEN -Italië puzzel

Übung macht den Meister! En zo is het maar net. Daarom maak ik met liefde kruiswoordpuzzels over de leerstof die ik normaal gesproken in de wijnschool tijdens wijncursusavonden bespreek. Zowel voor de SDEN opleidingen als voor het tweejarig Schakeltraject.

SDEN Italië
Toscane

Deze puzzel gaat over wijnland Italië. Ook Oinotria genoemd. Wij zijn er graag en hebben het land van noord naar zuid, van oost naar west wel zo’n beetje doorkruist. Vroeger zelfs, ha ha in de vorige eeuw was er zelfs een ouderlijk huis in Italië.

De SDEN puzzels zijn er natuurlijk voor iedereen. Ook als je helemaal geen wijnkenner bent, misschien er wel een wilt worden, of gewoon lekker wilt puzzelen, dan ben je van harte welkom om mee te doen. Succes! Heb je vragen, kom je er niet uit, wil je checken of je antwoorden kloppen, mail me gerust: [email protected]

En als deze waan van de dag uit de wereld is, dan gaan we weer zo knallen in de wijnschool! Met het Schakeltraject, de SDEN -cursussen en alle andere wijnactiviteiten! Kaas&Wijn, Zuid-Afrika masterclass, de GIRO en VUELTA!

Wijnland Italië