SSvWkaart

De SSvWkaart

SSvWkaartSmaakvanWijn heeft een eigen kaart, de SSvW Kaart genoemd. De kaart is voor onze gasten bij de wijnworkshops, onze wijncursisten en onze wijnwinkelklanten. Leuk zul je denken, weer zo’n stuk plastic in mijn portemonnee erbij. Hmm inderdaad, daar heb je er natuurlijk al veel van.

Cadeaukaart

Daar hebben we wel over nagedacht. Deze kaart is niet bedoeld om doelloos ruimte in te nemen in je kaartenmapje. Nee, deze kaarten zijn bedoeld als cadeaukaarten waar je een bedrag op kunt laten zetten ter besteding in Studio Smaak van Wijn of in De Eerste Soester Wijnschool.

Je kunt ze dus bij ons kopen, meenemen of laten verzenden  (bijzondere kerstattentie) of lekker zelf gebruiken 🙂

Win-actie

Je kunt ze zelfs gewoon vinden! Hoe en waar? Tja, ze liggen verstopt op bijzondere plekken rond Studio Smaak van Wijn, in en rond Soest. Van de Soester Duinen tot aan de bossen bij Kasteel Groeneveld. Van Sabrosa tot aan Restaurant de  Lage Vuursche. Van de kapper tot aan Idea, tot aan Artishock. Je zal hem maar bij je restaurantrekening krijgen. Vind je een SSvWkaart, kom er mee naar Studio Smaak van Wijn aan de Beukenlaan in Soest, waar je de SSvWkaart kunt inwisselen voor het cadeau dat achter op de kaart staat. Alle kaarten zijn genummerd, geparafeerd en geregistreerd en in het bezit van een datum. Kijk zo kan het er uit zien: