SSvWTIP: De derde proefgroep start in januari

SSvWTIP: De derde proefgroep start in januari

Voor de december nog aangeven of je interesse hebt in een nieuw te vormen proefgroep die in januari van start gaat, dat kan nu. We hebben al veel reacties binnen.  Heb je interesse, mail ons dan even. [email protected] of naar [email protected]

Veel wijncursisten die een opleiding SWEN of WSET hebben gevolgd, willen graag wijn blijven proeven. Op een geregelde basis.  Het is opvallend echter, hoe lastig het soms blijkt te zijn, een leuk proefgroep te formeren. Soms lukt het echter wel en worden vriendschappen voor het leven gesmeed.
Soms gaat het allemaal wat lastiger, of valt de proefgroep na enige tijd toch genadeloos uit elkaar.

Studio Smaak van Wijn speelt daar graag op in. Bij ons kun je lid worden van een Proefgroep. Deze staan open  voor alle cursisten van de Eerste Soester Wijnschool, maar  net zo goed voor andere wijnliefhebbers.
Echte proefavonden. Geen les, geen workshop of masterclass, maar met zijn allen een thema uitwerken en proeven. Dat kan een land zijn, een wijntype, een druivenras, een streek of een wijnstijl. Alles – zoals alles in Studio Smaak van Wijn – in het teken van de wijn.

IMG_0801Wij willen van de Wereld van Smaak van Wijn echt een Wijnsociëteit maken. We hebben een succesvolle start gemaakt met het ‘Wijnnetwerken’ ‘.
De installatie van de proefgroepen, dat is een andere stap.

Heb jij ook interesse? Laat het dan vrijblijvend weten op [email protected] of meld je – uiteraard ook vrijblijvend – aan via het inschrijfformulier.

Er zijn kosten aan verbonden, maar deze zijn alleszins in het redelijke. Ook handig om te weten: de bijeenkomsten zullen ongeveer 10x per jaar zijn  Wil je meedoen?  En weet je andere wijnliefhebbers die hier enthousiast voor zijn? Tip ze dan alsjeblieft op deze mogelijkheid!

Het wordt een fantastische winter, met straks een prachtig nieuw ‘wijnjaar’!