SvWTIP: Slapen in Schloß Schönbrunn

SvWTIP: Slapen in Schloß Schönbrunn

 Door: Marja van Beek

In februari vloog ik met mijn oudste zoon naar Wenen voor een weekeinde  wijn, cultuur en culinair! Ook Schönbrunn stond op het programma. Op een zonnige ochtend wandelden we op ons gemak naar het Schloß,  dat iets verder weg lag dan we gedacht hadden ….  het bleek ruim een uur lopen 🙂 Maar het was de moeite waard. We flaneerden door de tuinen, dronken grote koppen cappuccino en deden ons tegoed aan verrukkelijk Oostenrijks gebak. Slapen kon je er niet, laat staan een overnachting boeken! Maar dat is nu veranderd!

IMG_3172Vanaf 30 april 2014 kunnen gasten voor het eerst slapen tussen de imperiale pracht en praal van het keizerlijke Schloß Schönbrunn in Wenen. Hotelgroep Austria Trend heeft hier een exquise suite gerealiseerd en staat daarmee direct op de lijst van bijzondere accommodaties in Europa. Het kost je wel wat, maar dan heb je ook wat!

Met de Schloß Schönbrunn suite biedt de Oostenrijkse hotelgroep een bijzondere overnachtingsmogelijkheid in een van de beroemdste bezienswaardigheden van Oostenrijk aan.  De gasten kunnen op 167 vierkante meter als een keizer dineren en als een prinses slapen. Absoluut hoogtepunt is het adembenemende uitzicht vanuit de suite op de Gloriette, het Schlosspark en de tuinen.

Imperiale flair

De gasten zullen tijdens hun verblijf het gevoel krijgen alsof zij daadwerkelijk in het paleis wonen. Het interieur is geheel volgens de stijl van de voormalige zomerresidentie van de Habsburger ingericht. Twee slaapkamers, twee badkamers, salon, woonkamer en kitchenette in goud, zwart en wit gedoopt interieur, allemaal unieke met de hand gemaakte stukken geïnspireerd op het keizerlijk paleis.

Overnachten

Men kan vanaf € 699,- per persoon per nacht inclusief ontbijt overnachten. Daarnaast kan men naar wens de service met shuttleservice, butler, privé-rondleiding door Schönbrunn en VIP-ontvangst uitbreiden.

 Heb je interesse? Leuk idee voor Moederdag?

Meer informatie en /of reservering:
Schloß Schönbrunn Suite
Austria Trend Hotels

Tel.: 0043-1-588 00-800
[email protected]
www.thesuite.at