Tennis met een bite!

Tennis met een bite!

TOONAANGEVENDE ROTTERDAMSE RESTAURANTS OP HET 42e ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT 


Dat je in en om Rotterdam lekker kunt eten, dat is een feit. Dat er een keer per jaar op hoog, op zeer hoog niveau getennist wordt, is een ander ding! En dat deze sterrenhemel nu een gaat worden, is misschien wel een logisch gevolg van handreiking op het hoogste niveau.  Want op culinair vlak heeft ’s werelds grootste indoor herentennistoernooi opnieuw een grote stap voorwaarts gezet. Het spiksplinternieuwe VIP-dorp van het 42e ABN AMRO World Tennis Tournament kenmerkt zich vooral door de unieke samenwerking met een aantal toonaangevende restaurants uit de Rotterdamse regio.

De afgelopen jaren bracht chef-kok Mario Ridder met ‘De Zwethheul on Tour’ het culinaire aanbod in VIP-dorp ‘The Club’ van het ABN AMRO World Tennis Tournament al op hoog niveau. De komende editie kent een verdere uitbreiding van het totale aanbod op lunch- en dinergebied. Bezoekers hebben keuze uit maar liefst 7 restaurants, waarvan de toevoeging van Aan de Zweth, The Harbour Club en CEO Baas van het Vlees mogelijk het meest in het oog springen.

Aan de Zweth
Restaurant Aan de Zweth (voormalige Restaurant De Zwethheul) is tegenwoordig in handen van topchef Joris Peters. In het luxe à la carte restaurant laat hij bezoekers van het ABN AMRO World Tennis Tournament kennismaken met seizoens- en vooral streekgebonden producten, verwerkt in heerlijke gerechten.

The Harbour Club
Met verschillende vestigingen in binnen- en buitenland is The Harbour Club een internationaal beproefd concept, dat nu zijn vleugels uitslaat in VIP-dorp ‘The Club‘ tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament. Bezoekers kunnen tijdens lunch en diner terecht voor een mooie combinatie van seafood-gerechten en champagne.

CEO Baas van het Vlees
Samen met Sharon Kars laat chef-kok Mario Ridder in een natuurgetrouwe kopie van het restaurant op Katendrecht de gasten in Ahoy kennismaken met zijn nieuwe paradepaardje.

Nieuw zijn verder New Asia, C&C ‘coffee&cocktails’, The Pub ‘beers&bites’ en een ‘hidden bar’. Ook Sushi Time en [email protected] Stars maken weer onderdeel uit van het aanbod.

“Meer dan ooit denken we met bovenstaande diversiteit aan Food & Drinks een optimale invulling te geven aan de wensen van de bezoekers van VIP-dorp The Club op het ABN AMRO World Tennis Tournament”, aldus Ralf Knikkenberg, manager catering services van Ahoy Rotterdam.

Persbericht Rotterdam Ahoy – december 2015